Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Σκοτωμός μεταξύ Σαμαρά-Παπαμιμίκου για το φιάσκο της κοσμοσυρροής στα εγκαίνια Τζιτζικώστα, ενός εκλογικού κέντρου που απουσίαζε το λογότυπο της ΝΔ!


tzitzikostas kedikoglouΣαμαρικοί και Παπαμικικοί από χτες βράδυ σκοτώνονται μεταξύ τους για το μεγάλο φιάσκο της κοσμοσυρροής που δεν έγινε ποτέ, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Αθήνα, του φιλόδοξου περιφερειάρχη Αποστόλη Τζιτζικώστα.
Παπαμιμίκος και Σαμαράς που έχουν αναλάβει να «κάνουν» τον Τζιτζικώστα ηγέτη, ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον. Μαθαίνουμε και βλέπουμε από τις φωτογραφίες, πως από χτες υπάρχει μεγάλη αναταραχή καθώς στο εκλογικό κέντρο δεν εμφανίστηκαν ούτε 60 άτομα και ο φωτογράφος κάθε φορά ζητούσε από τον κόσμο να συγκεντρώνεται σε ένα σημείο προκειμένου να φαίνεται ... συνωστισμός!!

Και παρά την προσπάθεια που κάνουν τα μισθοφορικά blogsfimotro, antinews, το συγκρότημα «Kontra-channel-news» και άλλοι, να εμφανίσουν τον «γέρο πολιτικά» Τζιτζικώστα ως κάτι νέο που έχει μάλιστα ρεύμα. (Σημείωση: το fimotro του γνωστού δημοσιογράφου, μέχρι χτες έβριζε τον Σαμαρά και την παρέα του... αλλά εδώ και μία εβδομάδα το έχει γυρίσει το παραμύθι υπέρ Τζιτζικώστα που έχει τον Σαμαρά βασικό υποστηρικτή. Με λίγο λαδάκι όλα γίνονται..!! Σε λίγο θα γράφει υπέρ Σαμαρά-Μουρούτη-Μπούρα-Λαζαρίδη... θα το δούμε και αυτό!! Θα δούμε για την KontraNews να γράφει τα καλύτερα για τον Σαμαρά;;; Σιγουράκι!!)
Το «πέρασμα» του Τζιτζικώστα στην Αθήνα και την  Κεντρική και Νότιο Ελλάδα είναι μηδαμινό και στη Βόρειο Ελλάδα φτιαχτό!
Η αναγνωρισιμότητά του είναι κακή στο Νεοδημοκρατικό κοινό, όχι μόνο γιατί εκπροσωπεί το φθαρμένο και αποτυχημένο πολιτικό προσωπικό Σαμαρά-Παπαμιμίκου, αλλά και γιατί είναι η επιτομή του πολυθεσίτη και ερημοσπίτη..  Θέλει και να είναι Περιφερειάρχης και να διεκδικεί την εξουσία της ΝΔ και να έχει καταθέσει την κομματική του ταυτότητα.... Ο απολιτίκ... επαγγελματίας αρχηγός. Στα πρότυπα του Σαμαρά!
Δεν είναι τυχαίο που στο εκλογικό του κέντρο, στην καμπάνια του και σε όλες του τις συμπεριφορές απουσιάζει το λογότυπο της ΝΔ!! Ακόμη και αυτό το ευνουχισμένο από τον πυρσό που παρέδωσε στη ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς. Ευνουχισμένο σε ουσία και σε ψήφους!
Ακόμη, στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου αρχηγού, απουσίαζε οποιαδήποτε αναφορά σε προηγούμενους αρχηγούς, ακόμη και του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή!
Μήπως γιατί ο Τζιτζικώστας, ετοιμάζει παράλληλα το νέο κόμμα; Μήπως γιατί έχει στο μυαλό του τη διάσπαση της ΝΔ; και όχι την συσπείρωσή της; Μήπως επιδιώκει κάτι περίεργο για τη ΝΔ, όταν θα πρέπει να είναι αρραγής απέναντι στη λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ και τις διεθνείς πιέσεις για νέα μέτρα και νέα εξαθλίωση; Μήπως για αυτό από την «ατζέντα» του απουσιάζουν και τα εθνικά θέματα;;
Λογικό, όλο αυτό να εμπνέει μόνο ψηφοφόρους όπως ο Κεδίκογλου, η Ασημακοπούλου, ο Μηταράκης.. και άλλους του ιδίου ακροδεξιού και εκτός ΝΔ επιπέδου.

Τρύφων Γ. Θεοδοσιάδης
www.newshot.gr