Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Αποστόλης Τζιτζικώστας: Καιροσκόπος υποψήφιος

tzitzikostas-den-eimai-delfinos-eimai-perifereiarxhs-2 
......
“Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014”, ακριβώς ένα χρόνο πριν, μόλις είχε κερδίσει την περιφέρεια και απαλλαγμένος από την κομματική του ταυτότητα ο Απόστολος Τζιτζικώστας ζούσε τη νίκη του διαβεβαιώνοντας το κοινό εντός και εκτός Μακεδονίας ότι θα αφιερωθεί στην Περιφέρεια καθώς γι αυτό εξελέγη.
Κάποια στιγμή, όταν θα κλείσει ο κύκλος μου στην περιφέρεια, θα επιστρέψω στην κεντρική πολιτική σκηνή. Τώρα δεν είναι ώρα γι' αυτά. Είναι ώρα δουλειάς, ώρα έργου”, δήλωνε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Παρασκήνιο δεσμευόμενος επίσης ότι “Είναι περιφερειάρχης και δεν είναι Δελφίνος”.
Ο ίδιος άνθρωπος, ένα χρόνο μετά, όχι μόνο αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για Αρχηγός της ΝΔ όντας ανακόλουθος σε σχέση με αυτά που έλεγε και υποσχόταν άλλα, εξαπατώντας και τους ψηφοφόρους του που τον ψήφισαν ως ανεξάρτητο και πάντως “απέναντι” από τη ΝΔ καταθέτει υποψηφιότητα για αρχηγός “παίρνοντας” πίσω την κομματική του ταυτότητα.
Με άλλα λόγια, ο Τζιτζικώστας διεκδικεί να γίνει Πρόεδρος σε ένα κόμμα το οποίο όχι μόνο δεν έχει υπηρετήσει, αλλά αντίθετα έχει εκμεταλλευτεί ανάλογα με τον πολιτικό του καιροσκοπισμό. 
.....
διαβάστε τη συνέχεια...
Υ.Γ.
Ίσως για αυτό απουσιάζουν και τα σύμβολα της ΝΔ από την προεκλογική του καμπάνια...
Ινστρούκτορας
www.tokentro.com