Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Και ο Εθνικός Μίκης χαρακτηρίζει τον Τσίπρα ως τον Εθνικό Koroϊdemos


tsipras-mikis
Δεν είναι τυχαίο που ο Μίκης Θεοδωράκης, άνθρωπος σύμβολο για τους αγώνες του και την πίστη του σε αριστερά ιδεώδη, καταγγέλλει τον Τσίπρα για πολιτική εξαπάτηση, ηθική κακοποίηση, υποκρισία και τελικά μεγάλη ΚΟΡΟΪΔΙΑ.

Όσο και να ταυτίζεται κάποιος ή όχι με τις πολιτικές θέσεις του παγκοσμίου εκπροσώπου πολιτισμού της Ελλάδας Μίκη, πρέπει να του αναγνωριστεί μία συνέπεια στα όσα λέει και πράττει.

Τι λεει λοιπόν ο Μίκης Θεοδωράκης για τον Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ; Με απλά ελληνικά πως πρώτον εκμεταλλεύτηκε το κεφάλαιο «Μίκης Θεοδωράκης» για να ανεβάσει τα ποσοστά του και δεύτερον πως το κόμμα της Κουμουνδούρου, καμία σοβαρή διαπραγμάτευση με τους δανειστές δεν πρόκειται να επιτύχει, γιατί ΔΕΝ έχει την ευρεία κοινωνική συναίνεση για τα όσα διακηρύττει και γιατί δεν έχει παρουσιάσει κάποιο σχέδιο ταυτόχρονης ανάπτυξης.

Δηλαδή λέει ο Μίκης στον cool Alexis: Γιατί κοροϊδεύεις τον κόσμο ότι θα συγκρουστείς με την Τρόικα όταν δεν έχεις εναλλακτικό σχέδιο, όταν είσαι ξεβράκωτος (από σχέδιο και από χρήματα); Και τι ολέθριες συνέπειες θα έχει αυτό για την Ελλάδα, αν τελικά πας να το κάνεις;

Ο αριστερός Μίκης Θεοδωράκης καταγγέλλει τον Αλέξη Τσίπρα για την απόλυτη ΚΟΡΟΪΔΙΑ. Σύντομη μετάφραση: καταγγέλλει τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ πως πέρα του ότι εξαπάτησε το μεσαίο χώρο υφαρπάζοντας ψήφους από το ΠΑΣΟΚ με ψέματα και ανεδαφικές υποσχέσεις, κοροϊδεύει και την ίδια την αριστερά, γιατί πως θα φέρει ρήξη με το μνημόνιο χωρίς ισοδύναμα μέτρα και πρόγραμμα ανάπτυξης;

Ο αριστερός Μίκης Θεοδωράκης καταγγέλλει τον Αλέξη Τσίπρα ως ένα άνθρωπο που ενδιαφέρεται ΜΟΝΟ για την εξουσία και για να το καταφέρει θα κάνει τα πάντα.

Ας δούμε πως κορόιδεψε όλους τους ανεξάρτητους βουλευτές και αυτούς της ΔΗΜΑΡ για να ρίξει την κυβέρνηση και μετά τους άφησε στον άσο. Ας δούμε πως κοροϊδεύει τη μέση Ελληνική οικογένεια κάνοντας τον θρησκευόμενο παλιάτσο έρποντας στις Εκκλησίες. Ας δούμε τη διγλωσσία του εντός και εκτός Ελλάδας όπου μέσα κάνει τον τσαμπουκά και έξω συζητά με ΔΝΤ και μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.

Ο Αλέξης Τσίπρας εμπνεύστηκε από τους επαναστάτες Podemos της Ισπανίας και δικαίως κέρδισε τον τίτλο του καταστροφικού Koroϊdemos της Ελλάδας.

Και αυτό το κατήγγειλε μέχρι και ο πρώην «σύντροφος» Μίκης Θεοδωράκης.
Επαμεινώνδας Στεργιόπουλος
www.tokentro.gr