Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ - Στο Επικρατείας ο Κορίνθιος ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος

Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ παρουσίασε ο γ.γ. της Κ.Ε. του κόμματος, Δ. Κουτσούμπας σε εκδήλωση χθες σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. .Μιλώντας στην εκδήλωση,  ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι «η αλλαγή συσχετισμών παντού, μέσα στο λαό, μέσα στη Βουλή, υπέρ του ΚΚΕ, θα δώσει ώθηση στο να βγει η εργατική τάξη, ο λαός, στο προσκήνιο, να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων».
http://www.ishow.gr/Thumbnail.ashx?url=files/archive/2013/9/5/ED26D08B-A0FD-4F0C-AF07-F9DD2C7DB378.jpg&x1=0&y1=0&x2=180&y2=278&width=165Ο κ. Κουτσούμπας θα είναι υποψήφιος στη Βοιωτία και στη Β' Αθηνών, ενώ επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας είναι η Αλέκα Παπαρήγα. 
Αρκετοί καλλιτέχνες κατεβαίνουν στη μάχη με το ΚΚΕ, όπως ο μουσικοσυνθέτης Μανώλης Ανδρουλιδάκης στη Β' Αθηνας, στην Α' Αθήνας η ηθοποιός Λίλα Καφαντάρη, αλλά και ο Κορίνθιος ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος (φωτο)στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας 
Επίσης, με το ΚΚΕ κατεβαίνει και ο Βασίλης Νικάκης πρώην διεθνής διαιτητής. Στο Eπικρατείας συμμετέχει και ο Κώστας Πετρόπουλος, πρώην προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ. 

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ Κορινθίας

Αντωνέλου Ρεγγίνα, εποχιακή εργάτρια 
Δικαίος Παναγιώτης, οικονομολόγος 
 Κελάρης Γιάννης, Πρόεδρος Σωματείου ΔΕΥΑ Δήμου Συκκιωνίων 
 Ντόρμπαρης Στέλιος, εργάτης, συνεργαζόμενος 
 Ξενόπουλος Σπήλιος, οφθαλμίατρος, συνεργαζόμενος 
Τσαρμπού Φρόσω, ιδιωτική υπάλληλος