Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Το ΚΙΔΗΣΟ του Παπανδρέου ψηφίζει τον Ανδρέα Λοβέρδο του ΠΑΣΟΚ στη Β’ Αθήνας!

andreas-loverdos-b-athinonΣτήριξη ΚΑΙ από το ΚΙΔΗΣΟ το κόμμα που ίδρυσε πριν 10 ημέρες ο Γιώργος Παπανδρέου, βρήκε ο υπουργός Παιδείας και υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στη Β’ Αθήνας, Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο Θάνος Μωραΐτης που προσφάτως εγκατέλειψε το ΠΑΣΟΚ και ακολούθησε τα βήματα του Γιώργου, σε ραδιοφωνική συνέντευξη στο Real FM και την Κάτια Μακρή, υπεραμύνθηκε των μεταρρυθμίσεων που έκαναν κάποιοι υπουργοί του Παπανδρέου, με ιδιαίτερη αναφορά στο έργο του τομέα υγείας όπου υπουργός ήταν ο Ανδρέας Λοβέρδος. Δήλωσε πως οι πολιτικές στο φάρμακο μείωσαν τη σπατάλη και την κακοδιαχείριση. Πολιτικές βεβαίως που έφεραν κέρδη στο Ελληνικό κράτος και τον πολίτη και που αναγνωρίστηκαν από όλους. Και που όμως έκαναν «αντιπαθή» τον Ανδρέα Λοβέρδο σε κάποιους Έλληνες μεγιστάνες του φαρμάκου.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που ο Θάνος Μωραΐτης στάθηκε περισσότερο στο έργο του Ανδρέα Λοβέρδου και λιγότερο (ή και καθόλου) στο δικό του στο υπουργείο ανάπτυξης.
Όποιος άκουσε τη συνέντευξη του Μωραϊτη του ΚΙΔΗΣΟ (Γιώργου Παπανδρέου) στο ραδιόφωνο.. που τυχαίνει να είναι υποψήφιος στη Β’ Αθήνας… καταλαβαίνει πως πρέπει να ψηφίσει άλλο υποψήφιο από άλλο κόμμα! και συγκεκριμένα τον Ανδρέα Λοβέρδο του ΠΑΣΟΚ… γιατί απλά έχει κάνει έργο και το αναγνωρίζουν απ όλα τα κόμματα.

Κι επειδή όλοι οι υποψήφιοι του ΚΙΔΗΣΟ, όπου σταθούν κι όπου βρεθούν μιλούν για τις τομές στον τομέα υγείας επί εποχής Λοβέρδου, άνετα συμπεραίνουμε πως σύσσωμο το ΚΙΔΗΣΟ του Παπανδρέου ψηφίζει τον Ανδρέα Λοβέρδο του ΠΑΣΟΚ στη Β’ Αθήνας!

Αργυρώ Θεοτοκάτου
www.tokentro.gr