Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΔΑΠ - ΝΔΦΚ: Ορισμός ημερομηνίας φοιτητικών και σπουδαστικών εκλογών





Έπειτα από συνεδρίαση του αρμόδιου οργάνου, ορίζεται ως ημερομηνία διεξαγωγής των φοιτητικών και σπουδαστικών εκλογών η Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014.

Σήμερα, είναι πιο επιτακτική από ποτέ η ανάγκη για ενεργοποίηση των φοιτητικών και σπουδαστικών συλλόγων. Οι σύλλογοι πρέπει να λειτουργήσουν και το φοιτητικό και σπουδαστικό κίνημα να μην αδρανεί απέναντι στις εξελίξεις και να βγει μπροστά, διεκδικώντας τα αυτονόητα.

Απέναντι σε εκείνους που με τη χρήση βίας, κρατούν τα ιδρύματα κλειστά και αποκομμένα από την αγορά εργασίας ώστε να εξυπηρετήσουν τους μικροκομματικούς τους σκοπούς, με τη συμμετοχή στις φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές, κάνουμε μια νέα αρχή. τγια να εξυπηρετΌλοι μαζί, οφείλουμε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ στα πρότυπα των αντίστοιχων ευρωπαϊκών ιδρυμάτων. Μια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση που θα παρέχει στους αποφοίτους υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και επαγγελματική αποκατάσταση, θα σέβεται τις θυσίες των φοιτητών και των οικογενειών τους και θα αποτελεί μοχλό ανάπτυξης της ελληνικής κοινωνίας.

Καλούμε όλους, στις 7 Μαΐου, να ενώσουν τις φωνές τους με τη δική μας, ώστε όλοι μαζί να δυναμώσουμε τις σχολές μας.


ΔΑΠ-ΝΔΦΚ
Γίνε η Αλλαγή.

Κωνσταντίνα Νικολάκου «κ. Βουδούρη ακολούθησε τον δρόμο που υπέδειξαν οι συνάδελφοί σου που παραιτήθηκαν και άσε τη βολή των 7.000 ευρώ»



Ο εκλεκτός του κ. Τσίπρα στην Πελοπόννησο εξακολουθεί να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Ο ίδιος, σε εκπομπή στο Kontra, όπου φιλοξενήθηκε πριν από μερικές ημέρες τόνισε ότι  δεν έχει «πολιτικό» παρελθόν αλλά «κοινωνικό» και ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός, αλλά «εθελοντής πολιτικός».  Στο πλαίσιο λοιπόν του εθελοντισμού που διατείνεται ότι υπηρετεί, o κ. Βουδούρης πρέπει άμεσα να παραιτηθεί από την ασφάλεια του βουλευτικού του αξιώματος και την θαλπωρή του παχυλού μισθού των 7.000 ευρώ, προκειμένου να διεκδικήσει με όλες του τις δυνάμεις την Πελοπόννησο, ειδάλλως επιβεβαιώνονται οι εικασίες ότι είναι για ακόμη μια φορά στην σύντομη και άστατη πολιτική του διαδρομή «περαστικός». "Περαστικός" από το ΠΑΣΟΚ, την ΔΗΜΑΡ, την Μεσσηνία και σήμερα από την Πελοπόννησο και τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Συνεπώς, δεν είπε κανείς στον κ. Βουδούρη να μην διεκδικήσει την Πελοπόννησο. Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει: Πρέπει να αφήσει πίσω του όλα τα πολιτικά του αποκούμπια και να αφιερωθεί στην Πελοπόννησο, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει για εκείνον ότι θα κάτσει στα έδρανα της μειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου ως επικεφαλής παράταξης, χωρίς να έχει την ασφάλεια της επιλογής να γυρίσει πίσω ως βουλευτής στην Βουλή. Σε διαφορετική περίπτωση , θα είναι πλέον αντιληπτό ότι  δεν πιστεύει ούτε ο ίδιος στην πολιτική πρωτοβουλία που ανέλαβε.

Πέτρος Τατούλης, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: «Να αποσυρθεί η επίμαχη διάταξη για τα ταξί από το πολυνομοσχέδιο»



Σχετικά με το ζήτημα της πιθανής απελευθέρωσης του επαγγέλματος των ιδιοκτητών ταξί, o περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Αυτήν την δύσκολη στιγμή, που ο τζίρος των ταξί έχει μειωθεί δραματικά, έρχεται μία πρόταση, βάσει της οποίας αυτός ο μικρός τζίρος θα πρέπει να αναδιανεμηθεί, γεγονός που διαλύει  μετά βεβαιότητας τους επαγγελματίες, που με πολύ κόπο μένουν όλο αυτό το διάστημα όρθιοι. Είμαι βέβαιος ότι η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλα λουκέτα σε εκατοντάδες νοικοκυριά, και πρέπει η κυβέρνηση πολύ άμεσα να ξαναδεί αυτό το θέμα, το οποίο δεν δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, που είναι και το ζητούμενο αυτήν την χρονική στιγμή, αλλά αντίθετα δημιουργεί τεράστια προβλήματα σε αυτοαπασχολούμενους συμπολίτες μας. Είναι σαφές ότι πρέπει να γίνουν μεταρρυθμίσεις, αλλά το ζήτημα είναι ασφαλώς ο χρόνος και η αναπτυξιακή κατεύθυνσή τους. Το συγκεκριμένο ζήτημα δεν θεωρώ ότι είναι αναπτυξιακού χαρακτήρα και πρέπει να επανεξεταστεί προκειμένου να εξαντληθούν τα περιθώρια διαβούλευσης με τους εκπροσώπους του κλάδου».

Καταρρίφθηκαν πλήρως όλες οι συκοφαντίες εναντίον του Πέτρου Τατούλη.Δείτε σε video την απάντηση της κας Νικολάκου και την τοποθέτηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Με την φράση «αρκετά πια με την λάσπη σας, επέλεξα να σας απαντώ πολιτικά, αλλά από εδώ και στο εξής θα υπάρξουν άλλοι τρόποι», έκλεισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την μαραθώνια συζήτηση στο πλαίσιο του περιφερειακού συμβουλίου, επί της επερώτησης του επικεφαλής του ΚΚΕ, κ. Νίκου Γόντικα, σχετικά με τα έργα που εκτελεί τεχνική εταιρεία, ιδιοκτησίας του αδελφού του κ. Τατούλη.
Κατά την διάρκεια της εκτενούς απάντησης, η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου έδωσε αναλυτικά στοιχεία σε ένα προς ένα έργο, αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για μια μεγάλη εργολαβία λάσπης που είναι σε εξέλιξη την τελευταία διετία εις βάρος του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Πέτρου Τατούλη, σημειώνοντας ότι αυτός «ο σάπιος αντιτατουλισμός δεν θα περάσει και ότι όποιος έχει να καταθέσει το δικό του σχέδιο για την Πελοπόννησο, αυτό να πράξει». Μάλιστα παρότρυνε όλες τις παρατάξεις να  θέσουν ερωτήσεις, με δεδομένο ότι δεν πρόκειται να απαντηθούν εκ νέου τα ερωτήματα. παρότρυνση που δεν βρήκε καμία ανταπόκριση.



Διαβάστε περισσότερα »

Νίκη-χρυσάφι για Αστέρα Τρίπολης με γκολ από θέση οφσάιντ 2 - 1 τον Ολυμπιακό

Νίκη-χρυσάφι για Αστέρα! (pics)

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη και έκοψε βαθμούς από ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, Ατρόμητο ενόψει των πλέι οφ!

Οφσάιντ το γκολ της νίκης των Αρκάδων στο 90+3' από τον Καράσκο. Εκανε σεφτέ ο Βέργος, που σκόραρε 10'' αφού μπήκε στο ματς (60')! Το 1-0 ο Ντε Μπλάσις στο 22' από γκέλα του Μαρκάνο, δοκάρι ο Ολυμπιακός με τον Πελέ στο 37'.
Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν καλή εικόνα και τελικώς ηττήθηκαν με τον «ρόμβο» που επέλεξε ο Μίτσελ να μην αποδίδει καρπούς. Μοναδικό κέρδος για τους Πειραιώτες ήταν ο Βέργος. Από την άλλη, ο Αστέρας είχε σε εξαιρετική τον Ντε Μπλάσις, που άνοιξε το σκορ (σ.σ.: έφτασε τα 9 φέτος) κι έφτιαξε και το γκολ της νίκης στον Καράσκο
Οι Αρκάδες χωρίς να έχουν απειλήσει, κατάφεραν να προηγηθούν στο 22' σε μια φάση που δεν… μύριζε γκολ. Ο Μαρκάνο πήγε να κάνει ντρίμπλα στον προσωπικό του αντίπαλο, γλίστρησε, γύρισε λανθασμένα τη μπάλα στον Μέγερι, ο Ντε Μπλάσις κυνήγησε τη φάση, ξεπέρασε τον Ούγγρο γκολκίπερ κι έκανε το 1-0.
Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να απαντήσουν και έφτασαν μια ανάσα από το γκολ στο 37' όμως το απευθείας φάουλ του Πελέ σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει, Μπαντή.
Η ομάδα του Μίτσελ είχε άλλη μια πολύ καλή διπλή ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσα με τον Μανιάτη αρχικά να σουτάρει πάνω στα σώματα έπειτα από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια και τον Κάμπελ να μην μπορεί να νικήσει από κοντά τον Μπαντή που έπεσε στα πόδια του κι έσωσε την εστία του.
Το ημίχρονο έκλεισε με μια κεφαλιά του Μαρκάνο, που δεν μπόρεσε να ρεφάρει τη γκέλα του, στέλνοντας τη μπάλα άουτ από καλή θέση, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σάμαρη.
Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε, με τον Ολυμπιακό να ελέγχει πλήρως το ματς και να βγάζει κάποιες φάσεις μπροστά από την εστία του Μπαντή, όμως η εικόνα του δεν βελτιώθηκε αισθητά, με τον Αστέρα να έχει μια φάση από ένα γέμισμα με τον Μέγερι να πέφτει στα πόδια του Σανκαρέ στο 53'.


Στο 60' ο Βέργος πήρε τη θέση του Μανιάτη και 10'' αργότερα χρίστηκε σκόρερ! Ο νεαρός επιθετικός του Ολυμπιακού πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σάμαρη κι έκανε το 1-1 με ωραία κεφαλιά, πανηγυρίζοντας έξαλλα το παρθενικό του γκολ στην μεγάλη κατηγορία!
Στο 65' ο Ολυμπιακός έχασε σπουδαία ευκαιρία για να φέρει τούμπα το ματς, όμως ο Σέποβιτς έστειλε εξ επαφής τη μπάλα άουτ έπειτα από σέντρα του Τόρες.


Ο Αστέρας Τρίπολης ευτύχησε τελικά να πάρει το «χρυσό τρίποντο» με γκολ από θέση οφσάιντ από τον Καράσκο στο 90+3'. Η νίκη αυτή βοηθάει τους Αρκάδες ενόψει πλέι οφ, καθώς μείωσε την ψαλίδα από τους προπορευόμενους κι έκοψε από έναν βαθμό σε ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, Παναθηναϊκό.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπαντής, Τσαμπούρης, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Εντό (88' Καράσκο), Κουρμπέλης, Ουσέρο, Μπαράλες (81' Χουάνμα), Ντε Μπλάσις, Ναβάρο (66' Μουνάφο)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγερι, Τόρες, Μπονγκ, Μανιάτης (60' Βέργος), Μανωλάς (66' Παπαδόπουλος), Σάμαρης, Μασάντο (58' Βαλντέζ), Πελέ, Μαρκάνο, Κάμπελ, Σέποβιτς

Ο Άρης υποβιβάστηκε στη Β' Εθνική .

Ο Άρης «έπεσε», ο ΠΑΟ ανέβηκε 2ος, ο ΟΣΦΠ είδε... αστεράκια
Για 3η φορά στην ιστορία του, ο Άρης, που γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του, υποβιβάστηκε στη Β' Εθνική. Οι Κίτρινοι γνώρισαν, στο πλαίσιο της 31ης (εμβόλιμης) αγωνιστικής, νέα ήττα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 0 - 2 από τον αδιάφορο Εργοτέλη και αποχαιρέτησαν μαθηματικά την Σούπερ Λιγκ.
Τα γκολ της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη, η οποία έμεινε στο 87΄ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Στοΐκοβιτς, πέτυχαν οι Σαρρής (28΄) και Διαμαντάκος (30΄).
Μετά τις σεζόν 1996/1997 και 2004/2005, ο Άρης από τη νέα περίοδο θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League. Και τις δύο φορές επανήλθε άμεσα στα μεγάλα σαλόνια κι αυτό -λογικά- θα επιδιώξει να κάνει και του χρόνου. 
ΑΡΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Γιαννίτσης (46΄ Καραγκούνης), Οικονομόπουλος (46΄ Τριανταφυλλάκος), Τάτος, Μπακασέτας, Καμινιώτης (62΄ Σουνάς), Βαγγέλη, Μανιάς, Βλάχος, Μπουγαΐδης, Τσιάρας
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στοΐκοβιτς, Πίτσος, Μεχία, Τζανακάκης, Ιμπραΐμ (84΄ Μονακέλο), Καρντόσο, Σαρρής, Μπουχαλάκης (75΄ Κοζορώνης), Ρομάνο, Χαντί, Διαμαντάκος (90΄ Αθανασίου)

Μαγικές εικόνες από το Red Bull Air Race (αποκλειστικό βίντεο του ekorinthos.gr )

aaaa 
Ο Péter Besenyei, ο εμπνευστής του πρωταθλήματος Red Bull Air Race, διέσχισε τη μήκους 6,4 χλμ. Διώρυγα της Κορίνθου με το αεροπλάνο του πραγματοποιώντας έναν μοναδικό άθλο. H ριψοκίνδυνη πτήση ακριβείας του έμπειρου πιλότου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 26 Μαρτίου 2014.

Η ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΔΕ



Ένα καθαρόαιμο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας  με θητεία στο χώρο της Νομαρχιακής και Περιφερειακής αυτοδιοίκησης  θα είναι το πρώτο όνομα του Κορίνθιου υποψήφιου  Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Γιώργου Δέδε, στην Κορινθία.
Πρόκειται για την πολιτική μηχανικό  Μαριλένα  Σούκουλη που έχει διατελέσει αντινομάρχης επί Νομαρχίας Νίκου Ταγαρά και Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Δημήτρη Δράκου.

sfedona.gr

Έφυγε ο Λάκης Παππάς... η φωνή των μπουάτ

Κάπως έτσι συνήθιζαν να αποκαλούν τον Λάκη Παππά όσοι γνώρισαν τα τραγούδια του σπουδαίου ερμηνευτή.

Γεννημένος στην Πρέβεζα το 1938 ο Λάκης Παππάς ήρθε στην Αθήνα για να...
σπουδάσει κιθάρα, καταφέρνοντας μερικά χρόνια αργότερα να σταθεί δίπλα σε σπουδαίους δημιουργός και στη συνέχεια να χαρακτηριστεί ως ένας από τους βασικούς εκπροσώπους του το Νέου Κύματος.  

Έκανε την πρώτη του καλλιτεχνική εμφάνιση το 1959, ενώ αναδείχθηκε στον καλλιτεχνικό χώρο με την «Οδό Ονείρων» του Μάνου Χατζιδάκι -ο οποίος και ήταν από τους πρώτους που διέγνωσαν το ταλέντο του στην κιθάρα και την ερμηνεία, τον «Ματωμένο Γάμο» του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα πάλι σε μουσική Μάνου Χατζιδάκι και το «Παραμύθι χωρίς όνομα» σε στίχους του Ιάκωβου Καμπανέλλη (μουσική: Μάνος Χατζιδάκις).

Γιατί τραγουδάτε κ Παππά; Τον είχαν ρωτήσει: "Από παιδί έχω κάνει πολλές δουλειές και το τραγούδι προέκυψε τυχαία. Όμως είδα ότι είναι κάτι που με εκφράζει και με τονώνει ψυχικά και έτσι νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Τελικά είναι τρόπος ζωής." απάντησε.  

Πιλότος πέταξε μέσα στον Ισθμό της Κορίνθου με το αεροπλάνο του!

Πιλότος πέταξε μέσα στον Ισθμό της Κορίνθου με το αεροπλάνο του!
 O παγκοσμίου φήμης πιλότος Péter Besenyei σε ένα μοναδικό αθλητικό επίτευγμα: Πέταξε μέσα στον Ισθμό της Κορίνθου με το αεροπλάνο του!
Ο Péter Besenyei, ένας μύθος των ουρανών και εμπνευστής του πρωταθλήματος Red Bull Air Race, διέσχισε σήμερα τη μήκους 6,4 χλμ. Διώρυγα της Κορίνθου με το αεροπλάνο του πραγματοποιώντας έναν μοναδικό άθλο, αλλά και κάνοντας ένα πολυετές όνειρό του πραγματικότητα.

Διατηρούνται ο 13ος και 14ος μισθός - Τι αλλάζει στη γονική άδεια

Διατηρούνται ο 13ος και 14ος μισθός - Τι αλλάζει στη γονική άδεια

Για τη διατήρηση του 13ου και 14ου μισθού, καθώς και του επιδόματος γάμου συμφώνησαν η ΓΣΣΕ και οι εργοδοτικές οργανώσεις, που υπέγραψαν σήμερα τη νέα Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, που ισχύει από 1η Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου του 2014.

Η νέα σύμβαση, η οποία είναι ετήσια και υπογράφηκε πέντε μέρες πριν από τη λήξη τής τρίμηνης μετενέργειας της προηγούμενης, προβλέπει τη διατήρηση βασικών όρων που ορίζονται από τις προηγούμενες ΕΓΣΣΕ, όπως είναι και η διατήρηση των τριετών -ωριμάνσεων- που έχουν «παγώσει», έως ότου η καταγεγραμμένη ανεργία μειωθεί κάτω από 10%.


Τι προβλέπει η συμφωνία για τη γονική άδεια

Ο Γιάννης Παπαθανασίου… έκανε βουλευτή την Τάνια Ιακωβίδου

Giannis-Papathanasiou
Η άρνηση του Γιάννη Παπαθανασίου να εγκαταλείψει τη θέση του στα Ελληνικά Πετρέλαια, ανοίγει το δρόμο για τη Βουλή  στην Τάνια Ιακωβίδου, επόμενη επιλαχούσα στη Β’ Αθηνών, μετά την παραίτηση του Άρη Σπηλιωτόπουλου.
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και σημερινός πρόεδρος των Ελληνικών Πετρελαίων έκανε την παρακάτω δήλωση:
“Ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος ανακοίνωσε σήμερα την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα προκειμένου να διεκδικήσει το Δήμο Αθηναίων.
Με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών του Ιουνίου 2012, είμαι ο πρώτος επιλαχών για να καταλάβω τη βουλευτική έδρα που μένει κενή στη Β’ Περιφέρεια Αθήνας.
Ωστόσο, λόγω της πρόσφατης ανάληψης των καθηκόντων μου ως Προέδρου του Δ.Σ. των Ελληνικών Πετρελαίων, δεν θεωρώ σωστό να αποδεχθώ τη θέση στη Βουλή.
Είναι επιλογή μου να τιμήσω στο ακέραιο την αποστολή που μου ανατέθηκε, δουλεύοντας με σοβαρότητα και συνέπεια, όπως έχω πράξει στο σύνολο της πολιτικής μου διαδρομής”.

Τι είπε ο Αντώναρος στον Άρη για την παραίτησή του

Evangelos-Antonaros
Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο τελευταίος εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, έστειλε μήνυμα στον Άρη Σπηλιωτόπουλο, για την απόφαση του τελευταίου να παραιτηθεί από τη Βουλή, στο πλαίσιο της δύσκολης μάχης που δίνει στην αναμέτρηση του Μαϊου για τον Δήμο Αθηναίων.
“Η αποφαση σου σε τιμα και δειχνει οτι στη παραταξη μας ξερουμε να αγωνιζομαστε!”, έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο Ευάγγελος Αντώναρος, στέλνοντας το σχετικό μήνυμα στον Άρη Σπηλιωτόπουλο.

ysterografa .gr

Καταρρίφθηκαν πλήρως όλες οι συκοφαντίες εναντίον του Πέτρου Τατούλη. Σημείο- Σημείο δόθηκαν όλες οι απαντήσεις που καταδεικνύουν τα ψέματα εις βάρος του περιφερειάρχη. Σιγή ασυρμάτου από τις παρατάξεις της ελάσσονος μειοψηφίας



Με την φράση «αρκετά πια με την λάσπη σας, επέλεξα να σας απαντώ πολιτικά, αλλά από εδώ και στο εξής θα υπάρξουν άλλοι τρόποι», έκλεισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την μαραθώνια συζήτηση στο πλαίσιο του περιφερειακού συμβουλίου, επί της επερώτησης του επικεφαλής του ΚΚΕ, κ. Νίκου Γόντικα, σχετικά με τα έργα που εκτελεί τεχνική εταιρεία, ιδιοκτησίας του αδελφού του κ. Τατούλη.

Κατά την διάρκεια της εκτενούς απάντησης, η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου έδωσε αναλυτικά στοιχεία σε ένα προς ένα έργο, αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για μια μεγάλη εργολαβία λάσπης που είναι σε εξέλιξη την τελευταία διετία εις βάρος του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Πέτρου Τατούλη, σημειώνοντας ότι αυτός «ο σάπιος αντιτατουλισμός δεν θα περάσει και ότι όποιος έχει να καταθέσει το δικό του σχέδιο για την Πελοπόννησο, αυτό να πράξει». Μάλιστα παρότρυνε όλες τις παρατάξεις να  θέσουν ερωτήσεις, με δεδομένο ότι δεν πρόκειται να απαντηθούν εκ νέου τα ερωτήματα. παρότρυνση που δεν βρήκε καμία ανταπόκριση. 

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΒΡΗ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Στους μικρούς που με κατηγορούν τους αφιερώνω το ακόλουθο μήνυμα του twitter:

ΠΡΟΣ ΤΟΝ «ΑΧΑΡΙΣΤΟ» ΚΑΙ ΤΑ «ΕΡΠΕΤΑ» ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΟΥ...! ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΒΡΕ..; ΟΤΙ ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΣΠΙΔΑ, ΠΑΡΑ ΔΟΡΥ ΜΕ ΦΩΤΙΑ..;;!!

Εμφάνιση DILOSI DAVRIS.png