Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Ενημέρωση από το press-today


Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,
Πριν από τρεις ημέρες το press-today.gr δέχτηκε επίθεση από hackers με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται λόγω Trojan υπερβολική πλασματική επισκεψιμότητα που δεν μπορούσε να αντέξει ο server.
Παρότι το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν αποτελούσε απειλή για κανέναν άλλον, για να μην υπάρχει η ελάχιστη έστω πιθανότητα να υπάρξει πρόβλημα σε ιστοσελίδα που φιλοξενούσε το widget με τα πρωτοσέλιδα του press-today αποφασίσαμε να κλείσουμε για 3-4 ημέρες την λειτουργία της ιστοσελίδας ώστε να την θωρακίσουμε αποτελεσματικά από ενδεχόμενες νέες επιθέσεις, απ' όπου και αν προέρχονται.
Με το email αυτό θέλουμε αφενός να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο press-today και την καλή συνεργασία που έχουμε, αφετέρου να σας ζητήσουμε την ενεργή και έμπρακτη αλληλεγγύη σας απέναντι σε τέτοιες επιθέσεις διατηρώντας το widget του eklogika.gr στην ιστοσελίδα σας.
Εάν έχετε αφήσει ανέπαφο τον κώδικα το widget με τα πρωτοσέλιδα θα επανεμφανιστεί αυτομάτως. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να το επανεγκαταστήσετε. Θα σας ενημερώσουμε σχετικά με νέο mail.
Επίσης σε λίγες ημέρες θα σας ενημερώσουμε και πάλι για την δημιουργία και νέων widget που θα σας προσφέρουν επιπλέον δυνατότητες και επιλογές και θα σας βοηθούν να αυξήσετε την επισκεψιμότητά σας και τις δικές σας παροχές προς τους επισκέπτες – αναγνώστες της ιστοσελίδας σας.
Να είστε καλά και να περάσετε χαρούμενα και με υγεία τις ημέρες των εορτών.
Φιλικά
Για το press-today
Χρήστος Καψάλης

Κ.Καραμανλή 78, Καλαμαριά - 55134 Θεσσαλονίκη,
Τηλ: 2310 455254, 454250, Fax: 2310 455236
mail@iservices.gr