Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ



Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την απόπειρα φίμωσης στελεχών της Νέας Δημοκρατίας από το ΣΥΡΙΖΑ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Όπως αποκάλυψε ο βουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ κος Αλέξης Μητρόπουλος χθες στην εκπομπή του κου Χατζηνικολάου, αλλά και παραδέχθηκε ο εκπρόσωπος τύπου κος Σκουρλέτης, σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του SKAI, ο ΣΥΡΙΖΑ με κεντρική πολιτική του γραμμή αποφάσισε να απαγορεύσει στους βουλευτές και τα στελέχη του να εμφανίζονται στην τηλεόραση μαζί με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Ν.Δ. κ. Άδωνι Γεωργιάδη.
Η πρωτοφανής αυτή απόφαση έρχεται σε συνέχεια παρόμοιας απόφασης  στοχοποίησης και αποκλεισμού συγκεκριμένων δημοσιογράφων, τηλεοπτικών εκπομπών  και των εκπομπών της ΝΕΡΙΤ.
Είναι πλέον προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κρύψει το αληθινό αντιδημοκρατικό του πρόσωπο.
Η Ν.Δ. καταγγέλλει την απόπειρα φίμωσης του κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της και είναι απολύτως βέβαιη ότι δεν πρόκειται οι  δημοσιογράφοι της χώρας να αποδεχτούν αυτόν τον αντιδεοντολογικό αποκλεισμό  και να ζητούν την έγκριση του ΣΥΡΙΖΑ για το ποιους θα καλούν στις εκπομπές τους.
Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ  στον ολισθηρό αυτό δρόμο που ταιριάζει μόνον σε πρακτικές ολοκληρωτικών καθεστώτων. Να είναι βέβαιοι ότι θα βρίσκουν μπροστά τους, είτε τους αρέσει είτε όχι,  όλους τους εκπροσώπους και τα στελέχη της Ν.Δ. και θα παίρνουν παντού τις απαντήσεις τους …».