Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Μπαλτάκος: Οι ψηφοφόροι της ΝΔ θα τιμωρήσουν την κυβέρνηση


Takis-BaltakosΤην πρόβλεψη ότι οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας θα τιμωρήσουν την κυβέρνηση Σαμαρά στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, διατυπώνει ο Τάκης Μπαλτάκος σε συζητήσεις του.
Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του “Βηματοδότη”, ο άλλοτε εξ απορρήτων συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, και πρώην πανίσχυρος Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης, υποστηρίζει ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί να κερδίσει τις εκλογές, στην περίπτωση που καταφέρει να ανακτήσει το 60% των ψηφοφόρων της, τους οποίους έχασε το τελευταίο διάστημα.
Ο “Βηματοδότης” σημειώνει ακόμη ότι, σύμφωνα με τον Τάκη Μπαλτάκο, πολλοί ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας θα στραφούν στον ΣΥΡΙΖΑ, και θα θελήσουν να τιμωρήσουν την κυβέρνηση για το θέμα του ΕΝΦΙΑ.
Ο γνωστός νομικός, τον οποίο πληροφορίες εμφανίζουν να κινείται έντονα στο παρασκήνιο για τη συγκρότηση ενός νέου κόμματος στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, επιμένει στο θεώρημα ότι η ΝΔ θα πρέπει να στραφεί… δεξιά και όχι στο κέντρο, παρά τα περί του αντιθέτου ευρήματα των δημοσκοπήσεων, και τις σχετικές αναλύσεις. 

ysterografa.gr