Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ο «Loutraki ETU Triathlon European Cup & Mediterranean Championship 2014», την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014


 ΛΟΥΤΡΑΚΙ 26/09/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, με την Υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, του Δήμου Λουτρακίου - ­Περαχώρας - ­Αγίων Θεοδώρων και του Δήμου Κορινθίων, διοργανώνει το «Loutraki ETU Triathlon European Cup & Mediterranean Championship 2014», την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014. Πρόκειται για διεθνή αγώνα τριάθλου (κολύμβηση, ποδηλασία, τρέξιμο) με την ονομασία Triathlon 1, που θα διεξαχθεί στην περιοχή του Λουτρακίου και της Κορίνθου και αποτελεί αγώνα του Πανευρωπαϊκού Κυπέλλου και του Μεσογειακού Πρωταθλήματος, ο οποίος:
 1) Ξεκινά από φέτος πιλοτικά με δύο αγώνες, τον πρώτο στην Avola της Ιταλίας και τον δεύτερο στο Λουτράκι και την Κόρινθο. Για την επόμενη χρονιά ο σχεδιασμός περιλαμβάνει τέσσερις διεθνείς αγώνες σε προορισμούς της Μεσογείου, που έχουν ως σκοπό να προβάλλουν τη μοναδικότητα της πολιτιστικής τους κληρονομιάς.
2) Η διεξαγωγή του αγώνα αυτού στο Δήμο μας, θα αναδείξει το Λουτράκι ως τον ιδανικό αθλοτουριστικό προορισμό παγκοσμίως.
3) Τα οφέλη από την αθλητική εκδήλωση αυτή, δεν περιορίζονται στα αυστηρά πλαίσια της διοργανώτριας αρχής, αλλά μέσω αυτής διαχέονται στους πολίτες και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής του Λουτρακίου και της Κορινθίας.
 Στο πλαίσιο αυτό, θα παραχωρηθεί ενημερωτική Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. στο Δημαρχείο Λουτρακίου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ