Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ντινόπουλος: Ειρωνικό το σχόλιό μου για τη Ρένα Δούρου!

dinopoulos

Ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος σε ανακοίνωσή του ανασκευάζει τις δηλώσεις που έκανε στον ΑΝΤ1 πως στο θέμα της αξιολόγησης υποστηρίζει τη Ρένα Δούρου.
Ο κ. Ντινόπουλος κάνει λόγο για ειρωνικό σχόλιο, το οποίο παραποιήθηκε.
Ακόμη επιτέθηκε στον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος με αφορμή αυτή τη δήλωση τον κατηγόρησε για «παλαιοκομματική νοοτροπία».
«Μετά το ειρωνικό σχόλιό μου στον ΑΝΤ1 για τη Ρένα Δούρου, που πολλαπλώς παραποιήθηκε, θέλω να κάνω ένα σχόλιο αναφορικά με τη δήλωση του κυρίου Θεοδωράκη. Το υπουργείο Εσωτερικών πράγματι “τάραξε στη νομιμότητα” τους δημάρχους, που αρνήθηκαν τους ελέγχους των συμβάσεων» σχολιάζει ο κ. Ντινόπουλος και προσθέτει πως το υπουργείο απέστειλε αμέσως όλα τα σχετικά έγγραφα στους Γενικούς Γραμματείς των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων για να εφαρμόσουν το νόμο.
Ωστόσο συνεχίζει «ο κ. Θεοδωράκης ταράζει κυριολεκτικά και την αλήθεια και τη δημοσιογραφική δεοντολογία, κατηγορώντας με βαριές εκφράσεις το υπουργείο Εσωτερικών για δήθεν παλαιοκομματική νοοτροπία. Αρκεί κανείς να ακούσει τις σημερινές δηλώσεις μου στα ΜΜΕ για να αντιληφθεί τον γκεμπελισμό και τη φασιστική νοοτροπία του κ. Θεοδωράκη»

υστερογραφα