Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Νεκροί οι δυο νέοι στη Μάνη.. Έγκλημα εξετάζουν οι αρχές..


 4αα
Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο νεαροί που είχαν χαθεί από τα ξημερώματα στην περιοχή της Μάνης, ύστερα από εκτεταμένες έρευνες που πραγματοποίησαν η αστυνομία και η πυροσβεστική.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα πτώματα του 26χρονου από την Καλαμάτα και του 25χρονου από τη Σάμο βρέθηκαν σε κάποιο σημείο της διαδρομής (περιοχή του Κάμπου}
που ακολούθησαν, φεύγοντας με μοτοσυκλέτα από το χωριό Καρδαμύλη με προορισμό την Καλαμάτα.
Στις έρευνες για τους δύο αγνοούμενους νέους συμμετείχε το απόγευμα κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ από την Ελευσίνα, με δύο άνδρες και ένα εκπαιδευμένο σκύλο που πραγματοποίησαν έρευνες σε «δύσκολα» σημεία της διαδρομής.
Η τελευταία επικοινωνία που είχαν οι δύο νεαροί με τους οικείους τους ήταν μεταξύ 12:30 και 1:30 τα ξημερώματα της Τρίτης και από τότε δεν είχαν δώσει σημείο ζωής. 
Iσχυρές είναι οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή που εντοπίστηκαν πριν από δύο περίπου ώρες δύο νεκροί, στην διάρκεια της αναζήτησης για τους δύο νεαρούς αγνοούμενους στη Μάνη. Στο σημείο που εντοπίστηκαν τα δύο πτώματα, στην περιοχή Γαϊτσές στο δρόμο μετά τον Κάμπο Αβίας. Τονίζεται ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, με τις πηγές από την ΕΛΑΣ να μην αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια. 
Άλλες πληροφορίες θέλουν τα δυο θύματα να ξυλοκοπήθηκαν μέχρι θανάτου και στη συνέχεια οι δολοφόνοι να πέταξαν τις σορούς τους σε φαράγγι. 
Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά καθώς δεν υπάρχει ακόμα καμία επίσημη ανακοίνωση απο την Αστυνομία και ούτε επίσημη αναγνώριση απο τους συγγενείς.
 report24.gr