Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Βετεράνων και Ανεξάρτητων αθλητών στο Κλειστό Γυμναστήριο Ξυλοκάστρου


 Ξεκινάει αύριο στις 9 και μισή πρωί  το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Βετεράνων και Ανεξάρτητων αθλητών στο Κλειστό Γυμναστήριο Ξυλοκάστρου.
Μια μεγάλη διοργάνωση που φιλοξενείται στην πόλη μας, χάρη στον υπεύθυνο του τμήματος πινγκ πονγκ του ΑΟΞ Βλάση Γεωργίου και τη μεγάλη του αγάπη για το άθλημα.
Πάνω από 150 αθλητές και εκατοντάδες συνοδοί τους θα έρθουν σήμερα στο Ξυλόκαστρο και θα μείνουν σε ξενοδοχεία εντός της πόλης, στη Συκιά και το Μελίσσι. 

Οι αγώνες ξεκινάνε αύριο το πρωί και θα τελειώσουν την Κυριακή το απόγευμα. Το πρόγραμμα των αγώνων μπορείτε να το δείτε εδώ http://www.pofepa.gr/uploads/5/7/2/5/5725823/klhrwsh__2013-2014-v2.pdf
Οι καταστηματάρχες εστίασης (καφέ και εστιατόρια) του Ξυλοκάστρου, της Συκιάς και του Μελισσίου θα κάνουν σε όλους τους αθλητές και τους συνοδούς τους έκπτωση 10% στις τιμές του καταλόγου τους, σε μια προσπάθεια συντονισμού που ξεκινάμε πειραματικά αυτή τη φορά και θα συνεχίσουμε όταν γίνονται παρόμοιες εκδηλώσεις στην περιοχή και να δείξουμε ότι μπορούμε να συνεννοηθούμε για να προκαλέσουμε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο δήμο μας.
Στηρίξτε όλοι αυτή την προσπάθεια κι ελάτε να δείτε αγώνες πολύ υψηλού επιπέδου που θα γίνουν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Α.Ζ