Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους……



ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είναι πραγματικά λυπηρό να διαβάζει κανείς ανακοινώσεις όπως αυτή που εξέδωσε χθες ο κ. Μαυροειδής Ιωάννης(ειδικός σύμβουλος του τέως δημάρχου κ. Γ. Γκιώνη).
Υπάρχουν κ. Μαυροειδή(κ. Γκιώνη) κάποιοι παράγοντες τα τελευταία χρόνια που χαρακτηρίζονται ως αστάθμητοι. Αυτοί επηρεάζουν, συνήθως καταλυτικά, το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Σίγουρα η γνωριμία σας με αυτούς τους παράγοντες δεν μπόρεσε να καταστεί ποτέ δυνατή διότι ο πακτωλός χρημάτων που διαχειριστήκατε σας έλυνε σε κάθε περίπτωση τα χέρια.

  • Αναρωτιέστε για το αν γνωρίζαμε την ύπαρξη των 224.000 ευρώ για το γήπεδο της Περαχώρας πριν 15 ημέρες……
 Θα πείτε στους δημότες αυτό που έντεχνα αποκρύπτετε;;; ……. οτι 114.000 ευρώ κατασχέθηκαν ΞΑΝΑ για αμαρτωλές απαλλοτριώσεις του παρελθόντος????
  • Αναφέρετε ότι τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής δεν υιοθέτησαν την πρόταση της Οικονομικής Υπηρεσίας ……. Πάλι ψέματα;;;;
 Μόνο ο κ. Ράτης μειοψήφησε!!!!
  • Αναφέρεστε στο υπέρογκο ποσό που δαπανήσατε(1.115.062 ευρώ) για την διάνοιξη της οδού Παπανικολάου και την πλατεία στο Συνοικισμό …….
Μα και τα 2 έργα δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ!!!! Και ειδικότερα στο Συνοικισμό ξεκινήσατε ένα έργο χωρίς να έχετε αποζημιώσει τους δικαιούχους με αποτέλεσμα να σύρετε ο Δήμος στα δικαστήρια και να αντιμετωπίζει καθημερινά ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.
  • Αναφέρεστε σε ποσοστά εκπτώσεων που αφορούν έργα της τετραετίας σας……..
κ. Μαυροειδή(κ. Γκιώνη) θα πείτε στους δημότες κατά πόσο είναι τυχαίο το ότι οι μεγάλες εκπτώσεις που παρουσιάζεται, αναίσχυντα στο παραλήρημά σας, παρατηρούνται μόνο στα έργα που είναι ενταγμένα σε ευρωπαϊκά προγράμματα;;;
Θα αναφέρετε κ. Μαυροειδή(κ. Γκιώνη) την έκπτωση στο έργο του Υδροθεραπευτηρίου??
Μπορείτε??
Θα αναφέρετε κ. Μαυροειδή(κ. Γκιώνη) την έκπτωση στο έργο του Κ.Ε.Π.??
Μπορείτε???
Θα αναφέρετε κ. Μαυροειδή(κ. Γκιώνη) την έκπτωση στο έργο του Κολυμβητηρίου???
Μπορείτε??
Ειδικά στο έργο του κολυμβητηρίου οι μαθηματικές γνώσεις του συνδυασμού σας περιορίστηκαν μέχρι….. το 5(%)!!!
Όχι;
Δυστυχώς κ. Μαυροειδή(κ. Γκιώνη), οι πρακτικές σας απλά δεν πείθουν πια…..
  • Τέλος διακρίνω μια ειρωνεία προς πάσα κατεύθυνση, κάτι που πιστεύω δεν σας χαρακτηρίζει. Πείτε λοιπόν στους εντολοδόχους σας πως το να μην λες όλη την αλήθεια… είναι ΨΕΜΑ, και σταματήστε επιτέλους να είστε, το πρώην έμμισθο, φερέφωνό τους!
Σταθείτε για μια φορά στο ύψος των περιστάσεων και αφήστε αυτούς που μπορούν και θέλουν να διαχειριστούν το χάος που παραδώσατε και να επαναφέρουν το Δήμο μας στη θέση που του αρμόζει.
ΥΓ.1 : Μπορεί τα ταμιακό υπόλοιπο του Δήμου να ήταν 5.070.897 ευρώ με το υπόλοιπο αποπληρωμής να ανέρχεται στα 4.287.403 ευρώ…. αλλά ξεχάσατε πάλι να αναφερθείτε στα 4.000.000 ευρώ περίπου που έχουν κατασχεθεί από απαλλοτριώσεις. Και μιας και μιλάμε για ικανότητα όλα αυτά έχουν γίνει χωρίς ο Δήμος να έχει δανειστεί ένα ευρώ….. εν αντιθέσει με σας που δεν σας έφτασαν τα δεκάδες εκατομμύρια που διαχειριστήκατε αλλά δανειστήκατε ακόμα  7.000.000 ευρώ ενεχυριάζοντας τα ΠΑΝΤΑ.
ΥΓ.2 : Όσον αφορά τέλος τις περίφημες απευθείας αναθέσεις θα πρέπει επίσης να σας θυμίσω ότι μόνο από την τότε ΔΑΕΤ Α.Ε. σκορπίσατε δεκάδες εκατομμυρίων ευρώ με απευθείας αναθέσεις και να σας προκαλέσω στο επόμενο προεκλογικό σας παραλήρημα να δημοσιοποιήσετε όποια απευθείας ανάθεση θέλετε και φυσικά το είδος και το ποσό αυτής. Να είστε σίγουρος ότι θα πράξω το αντίστοιχο και πιστέψτε με δεν θα είναι καθόλου ευχάριστο για εσάς. Για να μάθουν οι συνδημότες μας που πήγαν τα χρήματά τους όλα αυτά τα χρόνια.
ΥΓ.3 : Δυστυχώς κ. Μαυροειδή(κ. Γκιώνη) και το μελάνι που καταναλώνει το Γραφείο Τύπου το χρωστάμε!!!!!....Και εσείς φυσικά δεν φταίτε σε τίποτα!!!
ΥΓ.4 :Όπως καταλαβαίνετε κ. Μαυροειδή(κ. Γκιώνη) στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί…..
ΥΓ.5 : Θα περιμένω……

Μετά τιμής 
ΔΕΔΕΣ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
Αντιδήμαρχος
 Τεχνικών Υπηρεσιών 
Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων