Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Δ. Βύρωνα: Την Κυριακή δίνει ραντεβού με τους καταναλωτές το «Χωριό Παραγωγών»

Ραντεβού στο πάρκο Καραολή και Δημητρίου δίνουν την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, παραγωγοί και καταναλωτές, για τη 16η συνάντηση του «Χωριού Παραγωγών».
Στη συνάντηση της Κυριακής, οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν περισσότερα από 200 ελληνικά προϊόντα, εγγυημένης ποιότητας και με πιστοποίηση ταυτότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές, απευθείας από 27 παραγωγούς-συνεταιρισμούς από όλη τη χώρα, χωρίς μεσάζοντες. Ειδικότερα, στα προς διάθεση προϊόντα περιλαμβάνονται: ελαιόλαδο, ελιές, κάστανα, γαλακτοκομικά, ρύζι, πατάτες, κρεμμύδια, σκόρδο, μέλι, αλεύρι, ζυμαρικά, ξηροί καρποί, μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, αυγά, φρούτα εποχής, λεμόνια, όσπρια, μανιτάρια, σαλιγκάρια, παξιμάδια, κρασί, σταφίδα, σάλτσα ντομάτας, κουλούρια, χαλβάς, ξερά σύκα, λουκάνικα και παραδοσιακά προϊόντα από την Τήνο.
«Το ‘Χωριό Παραγωγών’ συνεχίζει την πορεία του, προσφέροντας στους συνανθρώπους μας τη δυνατότητα να προμηθεύονται ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, απευθείας από τους παραγωγούς, χωρίς μεσάζοντες. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίας, όπως αποδεικνύει και η σταθερά μεγάλη ανταπόκριση των συμπολιτών μας, οι οποίοι στην τελευταία συνάντηση, προμηθεύτηκαν περισσότερους από 70 τόνους προϊόντων» δήλωσε ο δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.
Η επόμενη συνάντηση του «Χωριού Παραγωγών» θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 213 2008652 (Κώστας Πετρόπουλος) και 213 2008658 (Ειρήνη Μανωλά).
Οι συγκοινωνίες που εξυπηρετούν την πρόσβαση στο «Χωριό Παραγωγών» είναι: λεωφορεία 203, 204, 212, 232, 732 και το τρόλεϊ 11. Οι κάτοικοι του Βύρωνα έχουν στη διάθεσή τους και τη Δημοτική Συγκοινωνία.

aftodioikisi.gr