Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Από τον Γουλιμή... στον Τατσόπουλο

Petros-Tatsopoulos
Η Ελλάδα της κρίσης εξακολουθεί να παραμένει βαθιά αποπροσανατολισμένη και σε διαρκή σύγχυση προτεραιοτήτων, όπως μαρτυρά η υπόθεση του Πέτρου Τατσόπουλου, που εξελίχτηκε σε σίριαλ και απασχόλησε τα ΜΜΕ, τη στιγμή που η κοινωνία ταλαιπωρείται από υπαρκτά προβλήματα, και έχει φυσικά άλλες ανάγκες.
Ο συγγραφέας και σεναριογράφος που εξελέγη στη Βουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ, και συνεχίζει πλέον να διατηρεί τη βουλευτική έδρα του εκτός Κουμουνδούρου, αναζητώντας τον επόμενο πολιτικό σταθμό του, αποτελεί “γέννημα της κρίσης”. Εξελέγη σε μια Βουλή που προέκυψε από την αντίδραση της κοινωνίας στο Μνημόνιο, με τους πολίτες να μην επιλέγουν κατ’ ανάγκη τους καλύτερους για να τους εκπροσωπήσουν.
Ο ίδιος, έγινε ευρύτερα γνωστός, παρά τη σημαντική επαγγελματική διαδρομή του στο παρελθόν, από τα αφιερώματα της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ στους “Μεγάλους Έλληνες” και το “1821″, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων με τα υπονοούμενά του για τον Ήρωα του Γένους και αρχιστράτηγο της Ελληνικής Επανάστασης Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.
Η Ιστορία του ελληνικού έθνους είναι έμπλεη παραδειγμάτων αντίστοιχων… αποπροσανατολισμών. Από τον… Γουλιμή στον Τατσόπουλο λοιπόν. Για να συνεχίζεται η εθνική μακαριότητα.
ΥΓ: Η περίπτωση Τατσόπουλου επιβεβαιώνει την άστοχη κρίση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ στις επιλογές των πολιτικών προσώπων που αναδείχτηκαν μέσω των εκλογών του 2012. Όπως και της αδυναμίας της Κουμουνδούρου να αυτοπροστατευτεί, τη στιγμή που διεκδικεί την εξουσία.

ysterografa.gr