Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

3 μέρες γεμάτες αγωνιστική δράση στο Loutraki Christmas Volleyball Cup

Εμφάνιση volley 1.jpg


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Loutraki Christmas Volleyball Cup 2014 την Κυριακή 05.01.2014. Μετά από 3 ημέρες πλήρους αγωνιστικής δράσης τα κορίτσια του ΑΣΠ Κορίνθου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο επικρατώντας στον τελικό της ομάδας του ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης.

Εμφάνιση volley 2.jpgΣυνολικά πραγματοποιήθηκαν 16 αγώνες παρουσία πολλών δεκάδων θεατών που παρακολούθησαν από κοντά την προσπάθεια των νεαρών αθλητριών.

Η τελική κατάταξη των ομάδων έχει ως εξής: 1. ΑΠΣ Κόρινθος, 2. ΑΟ Δεξαμενής, 3. Παμβοχαϊκός, 4. ΝΑΟ Σούδας, 5. ΓΣ Χαλανδρίου (συμμετείχε με 2 ομάδες), 7. Ποσειδώνας Λουτρακίου, 8. Ολυμπιονίκης Αρχαίας Ολυμπίας.

Το SPORTCAMP A.E. ευχαριστεί θερμά τις ομάδες και τους γονείς των αθλητριών για τη συμμετοχή τους στο Loutraki Christmas Volleyball Cup 2014.

Οι συμμετέχουσες ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο τουρνουά που θα διεξαχθεί στο SPORTCAMP στις 22-24 Απριλίου 2014.
Περισσότερες φωτογραφίες από το τουρνουά μπορείτε να δείτε στη σελίδα της διοργάνωσης στο facebook https://www.facebook.com/volleyballevents.sportcamp