Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Το Δερβένι τιμά τον πολιούχο του Τίμιο Πρόδρομο και Βαπτιστή Ιωάννη

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια το Δερβένι εορτάζει τον Πολιούχο του Τίμιο Πρόδρομο και Βαπτιστή Ιωάννη στον πανηγυρίζοντα Καθεδρικό ναό της πόλης.
Αύριο Κυριακή στις 6:00 το απόγευμα θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας από ιερείς της περιοχής παρουσία πλήθους κόσμου.
Δευτέρα ,7 Ιανουαρίου οι θρησκευτικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με την πανηγυρική, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ.κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, πλαισιούμενος από ιερείς της Αρχιερατικής περιφέρειας Δερβενίου.
Η Ακολουθία του όρθρου θα αρχίσει στις 7:00 το πρωί , ενώ η Υποδοχή του Μητροπολίτου θα πραγμαποοιηθεί 8:00.  Η προσέλευση των Αρχών στον Καθεδρικό Ναό θα γίνει στις 9:45. 
   Μετά την Θεία λειτουργία θα ακολούθησει ανταλλαγή ευχών  στην παρακείμενη αίθουσα του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου Δερβενίου προς όσους τίμησουν με την παρουσία τους την μνήμη του Αγίου και Πολιούχου Αγίου Ιωάννου.
Καλούνται οι ευσεβείς και φιλάγιοι χριστιανοί μας να μετάσχουν στις ιερές πανηγυρικές ακολουθίες για να λάβουν την ευλογία του πολιούχου Aγίου.
Ορίζεται γενικός Σημαιοστολισμός από το πρωί της 6ης έως 8ης Ιανουαρίου 2012 (Φωταγώγηση οικιών, Δημοσίων και Ιδιωτικών Καταστημάτων).

Πρόγραμμα - Πρόσκληση τελετής αγιασμού των υδάτων στο Δερβένι


   Ορίζεται  γενικός  σημαιοστολισμός  Δημοτικών
                     Καταστημάτων και οικιών.
6-1-2013   ΑΓΙΑΣΜΟΣ  ΥΔΑΤΩΝ
Ώρα    07.30    Έναρξη  ακολουθίας στον Ι. Ν. Αγίου Ιωάννου.
           10.00    Προσέλευση Αρχών
           10.15    Αγιασμός  των  υδάτων
           10.45   ΤΕΛΕΤΗ  ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ  ΤΙΜΙΟΥ  ΣΤΑΥΡΟΥ στην Πλατεία Αδαμοπούλου
Στον Αγιασμό θα παραβρεθούν ο Αντιδήμαρχος της Δ. Ενότητας Ευρωστίνης , ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δερβενίου και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στο «τιμόνι» της Κεντρικής Μακεδονίας ο Τζιτζικώστας

Στο αξίωμα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας αναδείχθηκε πριν από λίγο ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, ύστερα από την εκλογική διαδικασία που προηγήθηκε με μυστική ψηφοφορία. Στις σημερινές εκλογές, που πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με το άρθρο 162 του Ν. 3852/2010, συμμετείχαν οι 50 εκλέκτορες (αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι) της πλειοψηφούσας παράταξης «Δύναμη για την Κεντρική Μακεδονία».
Αναλυτικότερα, έλαβαν: Απόστολος Τζιτζικώστας, που αποτελεί και επιλογή του Αντώνη Σαμαρά, όσο και εάν επισήμως δεν ελέγετο, 37 ψήφους. Διονύσης Ψωμιάδης, τον οποίο ήθελε ως διάδοχό του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, 13 ψήψους.
Τζιτζικώστας: Ενωμένοι, προχωράμε και λύνουμε τα προβλήματα
Μόνος αντίπαλος είναι τα προβλήματα, προέχει η ενότητα της παράταξης, αφήνουμε πίσω όσα μας χώρισαν και δουλεύουμε για το καλύτερο προκειμένου να λύσουμε τα προβλήματα για τους πολίτες της περιφέρειάς μας, δήλωσε αμέσως μετά την εκλογή του ο νέος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
«Σήμερα η Κεντρική Μακεδονία γυρίζει σελίδα. Κρατάμε τα καλά και αφήνουμε πίσω όσα μας πλήγωσαν. Χωρίς πολλά λόγια, ενωμένοι, ξεκινάμε τη σκληρή δουλειά για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα. Όλη η ομάδα των αντιπεριφερειαρχών και των περιφερειακών συμβούλων θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πολίτες της Περιφέρειάς μας. Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου, που με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την επιλογή τους. Ξεκινάμε τη νέα προσπάθεια και στον επόμενο ενάμιση χρόνο δίνουμε τη μάχη για την Περιφέρειά μας. Θέλουμε να πετύχουμε και θα πετύχουμε», δήλωσε.
Ψωμιάδης: Δηλώνει «παρών»
Αν και επισήμως δεν έχει τελειώσει η εκλογική διαδικασία, ο έκπτωτος περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης έσπευσε να ανακοινώσει τη νίκη του Απόστολου Τζιτζικώστα, δηλώντας όμως παράλληλα πως δεν τελείωσε.
«Καλή επιτυχία στον Απόστολο. Ενωμένοι είμαστε δίπλα του. Κάποιες δυνάμεις θεωρούν ότι τον Ψωμιάδη τον τελείωσαν», δήλωσε ο Π. Ψωμιάδης, προαναγγέλλοντας τη νίκη του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης. «Ο Ψωμιάδης δεν τελείωσε, συνεχίζει. Δηλώνω παρών, ακόμη πιο δυνατός, για τις αξίες μας, για τα παιδιά μας, για την Πατρίδα μας», προσέθεσε δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο πως θα παραμείνει ενεργός στην πολιτική.

aftodioikisi.gr

Αυτιάς: Κάποτε με λοιδωρούσαν. Είχα δει νωρίς την κρίση…

Giorgos-Aytias
Προσωπικά δικαιωμένος δηλώνει ο Γιώργος Αυτιάς με συνέντευξή του στο περιοδικό “TV Glam” του “Τύπου της Κυριακής”, αναφορικά με τη θεματογραφία κοινωνικών ζητημάτων που επί σειρά ετών αναδείκνυε μέσα από τις εκπομπές του.
“Αν ο Έλληνας είχε δέκα προβλήματα πριν από το Μνημόνιο, τώρα έχει 100: Ασφάλιση, ακρίβεια, ανεργία, πληρώνουμε ένα κράτος που δεν μας παρέχει τίποτα. Εμείς είχαμε δει αυτή την κρίση και λάβαμε τα μέτρα μας. Υπήρξαν εποχές που λοιδωρήθηκα επειδή ασχολιόμουν με αυτά. Σήμερα είναι τα πρώτα θέματα στα δελτία ειδήσεων. Δεν γίνεται όμως με μεταξωτό μανταλάκι στο πέτο, να μπαίνεις στη θέση του Έλληνα”, δήλωσε ο Γιώργος Αυτιάς.

ysterografa.gr

Πρίγκιπας Φεϊζάλ: The end…

feizal
Με δελτίο Τύπου, το οποίο έχει συνταχθεί σήμερα, 5 Ιανουαρίου 2013, στο Ριάντ, είναι γραμμένο στα αγγλικά και υπογράφεται από τον “HRH Prince Faisal bin Abdulaziz bin Nassser Bin Abdulaziz Al Saud”, οριστικοποιείται το φινάλε του ενδιαφέροντος του Σαουδάραβα Πρίγκιπα για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
“Ευχόμαστε πως αυτοί που μας απέρριψαν, θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις περιστάσεις και να οδηγήσουν την ομάδα εκεί που τις αξίζει”, αναφέρει μεταξύ άλλων…

Άκυρος ο συναγερμός για τσουνάμι στην Αλάσκα, μετά από 7,7 ρίχτερ

Alaska
Άκυρος, τελικά, ο συναγερμός για τσουνάμι, που αρχικά είχαν σημάνει οι αρχές στις ΗΠΑ, ύστερα από μεγάλη σεισμική δόνηση 7,7 ρίχτερ στην περιοχή της Αλάσκας. Τα κύματα που σηκώθηκαν δεν προκάλεσαν ανησυχία.
Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Γεωλογικών Ερευνών των ΗΠΑ, ο σεισμός είχε επίκεντρο 102 χιλιόμετρα δυτικά του Craig, στην Αλάσκα, και αρχικά δεν αναφέρθηκαν θύματα ή ζημιές.

Χειρουργήθηκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Konstantinos-MitsotakisŸΣε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του κατάγματος στο αριστερό ισχίο του, υπεβλήθη ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας.
Οι θεράποντες γιατροί του πρώην πρωθυπουργού και επιτίμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας χαρακτηρίζουν ικανοποιητική την κατάσταση της υγείας του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η επέμβαση κράτησε περίπου 2 ώρες, και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπεβλήθη σε τοπική αναισθησία.

“Έπνιξε” την Μπεσίκτας o Ολυμπιακός

span
Ο Ολυμπιακός έβαλε στο… φουλ τις αμυντικές μηχανές και επικράτησε 77-64 της Μπεσίκτας στο ΣΕΦ, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στο Top 16 της Eurolague. Σπανούλης, Πρίντεζης και Σλούκας οι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Από το πρώτο δευτερόλεπτο ο Ολυμπιακός έβγαλε από τη φαρέτρα του το πιο ισχυρό του όπλο, αυτό που έχει γίνει σήμα κατατεθέν για την ομάδα του Μπαρτζώκα: την άμυνα. Μπορεί μέχρι τα μισά της περιόδου οι "ερυθρόλευκοι" να μην είχαν καταφέρει να εξαργυρώσουν την καλή τους αμυντική λειτουργία στο άλλο μισό του παρκέ, ωστόσο ήταν φανερό πως είχαν ήδη εξασφαλίσει το πάνω χέρι, ακόμα και όταν η διαφορά ήταν μόλις στους δύο πόντους (15-13). Ενα... αστραπιαίο 5-0 στο τέλος της περιόδου, έβαλε την ελληνική ομάδα στο +7 (20-13).

Σχεδόν ίδιο το μοτίβο και στη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου, δηλαδή με τον Ολυμπιακό να πιέζει στην άμυνα και να το εξαργυρώνει -όχι στον βαθμό πάντως που θα ήθελε και θα μπορούσε- στην επίθεση. Σλούκας και Αντιτς μπήκαν στην... επιθετική εξίσωση, πλαισιώνοντας τους Σπανούλη και Πρίντεζη κι έτσι το ερυθρόλευκο προβάδισμα έπιασε διψήφια τιμή στο ημίχρονο (37-27).

Με την έναρξη της τρίτης περιόδου ο Ολυμπιακός ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τις βάσεις για την πρώτη του νίκη στο Top 16, καθώς Πρίντεζης και Σπανούλης όπλισαν και... εκτέλεσαν από το τρίποντο για το 43-27 και το +16. Η απάντηση της Μπεσίκτας, ωστόσο, στο μοναδικό σημείο του ματς που βρήκε ρυθμό στην επίθεση δεν άργησε να έρθει... Οι τούρκοι έτρεξαν επιμέρους σκορ 14-5 (δύο τρίποντα ο Μάρκοτα), ρίχνοντας τη διαφορά στους επτά πόντους στα μισά της περιόδου (48-41).

Η τάξη, ωστόσο, αποκαταστάθηκε γρήγορα και γι' αυτό φρόντισε κυρίως ο Πρίντεζης. Με πέντε συνεχόμενους πόντους του διεθνούς φόργουορντ, ο Ολυμπιακός "ξεκόλλησε", οδηγώντας και πάλι τη διαφορά στους 14π. (57-43). Το ανόητο φάουλ του Λο στον Κρίστοφερ, πάντως, στο τέλος της περιόδου (σε προσπάθεια για τρίποντο), έβαλε ξανά στο... κόλπο την Μπεσίκτας (57-46).

Το πρώτο μισό της τέταρτης περιόδου ήταν σα... να μην παίχτηκε ποτέ, υπό την έννοια ότι δεν διαφοροποιήθηκαν σε μεγάλο βαθμό τα δεδομένα. Ο Ολυμπιακός συντηρούσε μια διαφορά κοντά στους 10 πόντους και πλέον είχε δύο δρόμους: να τη διαχειριστεί σωστά και στην καλύτερη των περιπτώσεων να τη διευρύνει. Οι ερυθρόλευκοι ακολούθησαν τη... δεύτερη εκδοχή, φτάνοντας σε μια άνετη νίκη με 77-64 κι ενώ νωρίτερα είχαν φτάσει τους 17.

Τα δεκάλεπτα: 20-13, 17-14, 20-19, 20-18

Κορινθιακό ημερολόγιο 2013


Εξώφυλλο για δημoσίευση.gif
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκδόθηκε για 10η συνεχή χρονιά το «ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ», (2004-2013), του Σωτήρη Κοκκωνάκη, το οποίο, όπως και τα προηγούμενα, έχει στόχο την ανάδειξη και την προβολή δημιουργών, οι οποίοι κατάγονται από την Κορινθία ή διαβιούν σε αυτή, ώστε οι νεότεροι -είτε ηλικιακά είτε συγγραφικά ή και τα δύο μαζί- να γίνουν ευρύτερα γνωστοί και οι παλαιότεροι να παραμένουν στην επικαιρότητα.
Στο ημερολόγιο αυτό, οι εβδομάδες εναλλάσσονται με κείμενα που αναφέρονται στην Κορινθία, ή είναι έργα Κορινθίων με θέμα που μπορεί να μην είναι κορινθιακό.
Πρώτα παρουσιάζονται τα κείμενα με κορινθιακό περιεχόμενο (ιστορία, πολιτισμός, εκδηλώσεις, βιογραφίες), και ακολουθεί η κατηγορία των άλλων κειμένων (λογοτεχνικά, ιστορικά, χρονογραφήματα και παραμύθια).
Συγκεκριμένα, στο ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2013 περιέχονται:
· Ποιήματα Κορινθίων ποιητών.
· Λογοτεχνικά κείμενα και μελέτες Κορινθίων συγγραφέων.
· Ιστορικά Κορινθιακά κείμενα και ντοκουμέντα.
· Μελέτες και δημοσιεύσεις που αναφέρονται στην Κορινθία.
· Φωτογραφίες Κορινθιακών τοπίων.
· Τους εορτασμούς των πόλεων και των χωριών της Κορινθίας.
· Καθημερινά ένα γεγονός των τελευταίων ετών που συνέβη
στην Ελλάδα την αντίστοιχη ημέρα.
· Οι ημερομηνίες του έτους.
· Το αγιολόγιο κάθε ημέρας.
· Αλφαβητικό εορτολόγιο.
· Πλάνο για τα έτη 2013 και 2014.
· Ο αύξοντας αριθμός κάθε ημέρας από την αρχή του έτους.
· Ο αριθμός των ημερών που απομένουν ως το τέλος του έτους.
· Ο αύξοντας αριθμός των εβδομάδων από την αρχή του έτους.
· Την Πανσέληνο, τη Νέα Σελήνη και τα τέταρτα της Σελήνης.
· Τις αφιερωμένες Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες Ημέρες.
· Τις εθνικές γιορτές διαφόρων κρατών.
Θα το βρείτε στα πρακτορεία εφημερίδων Κιάτου, Βραχατίου και Κορίνθου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΔ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ κ ΧΡ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΟ BHMA FM.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με το όσα είπε, σήμερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρ. Καραγιαννίδης, στο BHMA FM, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Αμέσως μετά τον Εκπρόσωπο του κ. Τσίπρα, και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρ. Καραγιαννίδης, απευθυνόμενος προφανώς στους κουκουλοφόρους, κατέστησε σαφές πως, για να αναβαθμιστούν και εκείνοι σε βουλευτές του κόμματος, οφείλουν να έχουν τουλάχιστον δύο ρόπαλα, αντιασφυξιογόνες μάσκες και να έχουν εντρυφήσει στον “τσελεμεντέ του αναρχικού”. Επιβεβαιώνοντας, έτσι, πλήρως την προστασία του ΣΥΡΙΖΑ στους κουκουλοφόρους.
Και ας πάψει να προκαλεί ο κάθε κ. Καραγιαννίδης τους Έλληνες, κρυπτόμενος πίσω από τη βουλευτική του ασυλία»

ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝ​Η

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον Υπουργό Οικονομικών
κ. Ιωάννη Στουρνάρα

ΘΕΜΑ: «Δημόσια έσοδα από τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης».

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης αυξήθηκε το 2012 από τα 60 ευρώ στα 330 ευρώ ανά χιλιόλιτρο. Τα δημόσια έσοδα θα αυξάνονταν κατά 1,1 δισ. ευρώ.
Η πραγματικότητα, όμως, αποδεικνύει ότι η κάθετη πτώση της κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης κατά 70% δεν μπορεί να καλύψει το κενό στην υστέρηση των εσόδων, παρά το γεγονός ότι η τελική τιμή του καυσίμου είναι ιδιαίτερα υψηλή. Πρόσφατα στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών δείχνουν ότι έως το τέλος Νοεμβρίου 2012, οι εισπράξεις από τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης ανήλθαν σε 1,080 δισ. ευρώ.
Στο σύνολο του 2011, οι αντίστοιχες εισπράξεις ήταν 1,165 δισ. ευρώ, γεγονός που σημαίνει ότι παρά τον εξαπλασιασμό του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης, τα δημόσια έσοδα δεν αυξάνονται. Έχω ήδη θέσει το συγκεκριμένο ζήτημα κατά την παρέμβασή μου για το φορολογικό νομοσχέδιο στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής και η απάντηση που έλαβα από το Υπουργείο Οικονομικών ήταν γενική και αόριστη.
Ταυτόχρονα, η έλλειψη πετρελαίου στα νοικοκυριά επιτείνει την κοινωνική και ανθρωπιστική κρίση, ενώ η θερμαντική χρήση ακατάλληλων υλικών προκαλεί περιβαλλοντική μόλυνση και απειλεί τη δημόσια υγεία.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
1.      Ποια ήταν τα έσοδα του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο κατά την περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2012, κατά την οποία εφαρμόστηκε η απόφαση για αύξηση της τιμής του πετρελαίου;
2.      Ποια είναι η πορεία των δημοσίων εσόδων από τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης, κατά την περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2010, 2011 και 2012;
3.      Ποια είναι η πορεία των δημοσίων εσόδων από τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στο πετρέλαιο κίνησης, κατά την περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2010, 2011 και 2012;



Η βουλευτής


Ντόρα Μπακογιάννη

Ο ΠΑΣ Κλένια μόνος επικεφαλής πήρε 2 - 1 στο ντέρμπι κορυφής την Ελλάδα Βέλου

Πρεμιέρα Β΄γύρου στην Α1΄ Κατηγορια Κορινθίας σήμερα όπου στο μεγάλο ντέρμπυ κορυφής ο ΠΑΣ Κλένιας επικράτησε με 2 - 1 της Ελλάδος Βέλου , στο γήπεδο του Σολομού και ετέθει μόνη επικεφαλής στο βαθμολογικό πίνακα.

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ                        2 - 1
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ     4 - 0
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛ/ΖΗΣ              5 - 2
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ  4 - 0
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ/ΔΙΟΥ          1 - 3
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ           1 - 3
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ   1 - 2
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡ.-ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ      0 - 3α.α.

Η Βαθμολογία
( Σε 16 αγώνες)
1 ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ                              36   37-21
2 ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ               35   31-12
3 ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ                        34 40-17
4 ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ                          33 28-15
5 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡ.           32  32-17
6 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔ.       31  38-13
7 ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ             28  35-17
8 ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ                  24   23-20
9 ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ                     23  25-30
10 ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ               20 27-22
11 ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ                 18  25-32
12 ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ                17  29-27
13 ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ 16  15-30
14 ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ      9  11-48
15 ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ              8  14-41
16 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓ.         -6  0-48