Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Απίστευτη ιστορία σε τράπεζα στο Ναύπλιο - Πέταξαν στα σκουπίδια 200.000€

Ναύπλιο: Πέταξαν στα σκουπίδια 200.000€ - Απίστευτη ιστορία σε τράπεζα!
Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στο κέντρο του Ναύπλιο - Το πιο... απίστευτο είναι πως κάποιοι έψαξαν στα σκουπίδια αλλά δεν βρήκαν τον θησαυρό!
Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, όλα ξεκίνησαν όταν η διοίκηση τραπεζικού υποκαταστήματος στο Ναύπλιο, αποφάσισε να κάνει ανακαίνιση.
Τα συνεργεία που θα εκτελούσαν τις εργασίες έπιασαν δουλεια την περασμένη εβδομάδα στο συγκεκριμένο υποκατάστημα νωρίς το πρωί και κάποια στιγμή μαζί με τα μπάζα πέταξαν στα σκουπίδια, μετά από εντολή των υπευθύνων και ένα χαρτόκουτο, που πίστευαν πως περιέχει άχρηστα πράγματα.
Οι εργασίες συνεχίστηκαν την υπόλοιπη ημέρα χωρίς κανείς να καταλάβει κάτι. Όταν όμως οι υπεύθυνοι του υποκαταστήματος "έκαναν ταμείο" τους έλειπαν 200.000 ευρώ! Στα γραφεία της τράπεζας επικράτησε αναστάτωση, αφού κανείς δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει πως εξανεμίστηκαν από το ταμείο 200.000 ευρώ.
Η αγωνία για το έλλειμμα στο ταμείο συνεχίστηκε για ένα ολόκληρο 24ωρο, όταν την επομένη, κάποιος εκ των υπαλλήλων θυμήθηκε πως τα χρήματα είχαν τοποθετηθεί προσωρινά σε ένα χαρτοκιβώτιο. Με τον τρόμο ζωγραφισμένο στα πρόσωπα τους άρχισαν να ψάχνουν για το κουτί, όταν ενημερώθηκαν πως πετάχτηκε στα σκουπίδια. Το απίστευτο είναι πως το χαρτόκουτο με τα 200.000 ευρώ βρισκόταν ακόμα εκεί, ενώ πολλά σιδερένια τμήματα από την ψευδοροφή που είχαν αποσυναρμολογήσει τα συνεργεία είχαν κάνει φτερά, χωρίς αυτοί που τα πήραν να μπορούν να φανταστούν πως λίγα εκατοστά πιο κάτω τους περίμενε ένας θησαυρός. Τα χρήματα επέστρεψαν στο ταμείο της τράπεζας ενώ όλοι οι υπευθυνοι υπάλληλοι έκαναν τον σταυρό τους για την ευτυχή κατάληξη της απίστευτης περιπέτειας.