Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Διαιτητής έγραψε ανάποδα το τελικό σκορ

Αλαλούμ στο Νέα Φιγαλεία- Δόξα Ελαιώνα
Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Ηλεία, όταν ο διαιτητής του αγώνα μπερδεύτηκε και έγραψε στο Φύλλο Αγώνος ανάποδα το σκορ!
Είναι να μην σου συμβεί και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο διαιτητής του αγώνα Νέα Φιγαλεία - Δόξα Ελαιώνα την πάτησε για τα καλά.
Τι ακριβώς συνέβη; Όπως αναφέρει η patrisnews το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την Δόξα να κάνει το διπλό με σκορ 2-3, όμως ο διαιτητής του αγώνα μπερδεύτηκε και έγραψε ανάποδα το σκορ!
Έτσι στα... χαρτιά η Νέα Φιγαλεία κέρδισε το παιχνίδι. Βέβαια υπάρχει η δυνατότητα ο διαιτητής να κάνει υπεύθυνη δήλωση όπου θα αναγνωρίζει το λάθος του, έτσι ώστε να αλλάξουν όλα.
Από την πλευρά τους οι "νικητές" εξέδωσαν ανακοίνωση και τόνισαν πως οι νίκες πρέπει να έρχονται στο γρασίδι και όχι στα χαρτιά.
Για την τελική έκβαση του ματς, καλείται να αποφασίσει το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ σε ένα φαινόμενο που σπάνια παρατηρείται στα ηλειακά γήπεδα. Η ομάδα της Ν. Φιγαλείας εξέδωσε προς τιμήν της ανακοίνωση που αναφέρει: «Όσον αφορά στο διαιτητικό λάθος στο φύλλο αγώνα της ομάδας μας με τη Δόξα Ελαιώνα, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ τοπικής κατηγορίας, το Δ.Σ. του Απόλλων καλεί την ΕΠΣ Ηλείας να εφαρμόσει τις διατάξεις του ΚΑΠ, έτσι ώστε να μη στερηθεί η ομάδα της Δόξας τους βαθμούς που κέρδισε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Να μην αλλοιωθεί η πραγματική βαθμολογία του πρωταθλήματος, γιατί για εμάς τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στο γήπεδο και δε θα ήταν ηθικό να διεκδικήσουμε κάτι από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και περιμένουμε να τηρήσετε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες».