Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΚΟΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ


Σε συνέχεια επαφών του αρμόδιου Αντιδημάρχου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων, κ. Γιάννη Κακούρου,  με στελέχη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε εχθές επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου, του Αντιπροέδρου κ. Γεώργιου Κατσαρού, του Γενικού Γραμματέα κ. Δημήτριου Καρακατσάνη και του Διευθυντή κ. Γεώργιου Χριστοφοράτου, της ΚΟΕ.
Στη συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι φορέων του Δήμου, εξετάστηκαν σε πολύ θετικό κλίμα οι δυνατότητες και τα πλαίσια συνεργασίας της ΚΟΕ και του Δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων, μέσα από την παρουσίαση των υπέρ-σύγχρονων εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου, με απώτερο στόχο τη δρομολόγηση αθλητικών διοργανώσεων σε αυτό και παράλληλα την ανάδειξή του σε προπονητικό κέντρο.
Αναλυτικότερα, διερευνήθηκαν αφενός οι δυνατότητες αξιοποίησης του συγκροτήματος του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου, το οποίο διαθέτει εκτός της πισίνας ολυμπιακών διαστάσεων (50μ) και 25άρα και αφετέρου οι δυνατότητες φιλοξενίας σπουδαίων διοργανώσεων μέσα από την ένταξή τους στο καλεντάρι της ΚΟΕ,  όπως το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας στην υδατοσφαίριση και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κολύμβησης Κατηγοριών.
Θα ακολουθήσουν περαιτέρω συναντήσεις και επαφές, μέσα από τις οποίες θα διαμορφωθεί το κατάλληλο πλαίσιο το οποίο θα  αποσαφηνίσει διάφορες λεπτομέρειες και άλλα οργανωτικά ζητήματα, στην κατεύθυνση της καλύτερης συνεργασίας του Δήμου και της ΚΟΕ.
Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων