Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

“Βόμβα” μεγατόνων Νικήτα Κακλαμάνη κατά Στουρνάρα

Nikitas-Kaklamanis
(Photo Eurokinissi)
Τις πιο “δηλητηριώδεις” αιχμές που έχει αφήσει ποτέ κορυφαιίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, πόσο μάλλον βουλευτής, κατά του Γιάννη Στουρνάρα, εξαπολύει ο Νικήτας Κακλαμάνης με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στην εβδομαδιαία εφημερίδα “Παραπολιτικά”.
Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων, που με συνέπεια ασκεί σφοδρή κριτική κατά του Υπουργού Οικονομικών εδώ και περίπου έναν χρόνο, επιρρίπτοντάς του ευθύνες για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, και την εξαιρετικά δυσμενή θέση στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική κοινωνία, λόγω της εφαρμογής του Μνημονίου.
Σε ερώτηση για το γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς δείχνει να εμπιστεύεται τον Γιάννη Στουρνάρα, παρά την κριτική που δέχεται ο Υπουργός Οικονομικών από πολλούς βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο Νικήτας Κακλαμάνης αιφνιδιάζει:
Και ο Παπανδρέου εμπιστευόταν τον Παπακωνσταντίνου, και είδατε τα αποτελέσματα. Το ΠΑΣΟΚ συνετρίβη στις εκλογές και ο Παπακωνσταντίνου, όπως όλα δείχνουν, οδηγείται στη Δικαιοσύνη”, είναι η αφοπλιστική αποστροφή του Νικήτα Κακλαμάνη.
Ο βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας επικρίνει και τον τρόπο (δια βοής) εκλογής του Ανδρέα Παπαμιμίκου στο αξίωμα του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.
“Δεν μπορεί να ευαγγελίζεσαι την ανανέωση στο κόμμα, και νέος Γραμματέας να εκλέγεται δια βοής. Ήταν λάθος του Ανδρέα που δέχτηκε αυτή τη διαδικασία. Ξεκίνησε άσχημα. Παρά ταύτα, του εύχομαι δύναμη και επιτυχία”, σημείωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

ysterografa.gr