Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΜΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

 
 Δεκάδες πολίτες αλληλέγγυοι στους εργαζόμενους της ΕΡΤ συγκεντρώθηκαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας στον Υμηττό και άνοιξαν τον πομπό της ΕΡΤ, η οποία άρχισε να εκπέμπει από τη συχνότητα 21.
1. ΤΩΡΑ! Η Σπίθα καλεί τους πολίτες να ανέβουν τώρα στον Υμηττό να περιφρουρήσουμε όλοι μαζί τον πομπό της ΕΡΤ! Την περιουσία του ελληνικού λαού! Στον Υμηττό αυτή τη στιγμή βρίσκονται περίπου 70 άτομα και όπως πληροφορούμαστε η Αστυνομία βρίσκεται καθ όδόν!
2. Δείτε στη συχνότητα του αναλογικού CNN , το πρόγραμμα της ΝΕΤ!! Ο πομπός του Υμηττού άνοιξε και αναμεταδίδει!!!
3. Η Αστυνομία έφτασε ήδη στον Υμηττό και αυτή τη στιγμή αστυνομικοί επεμβαίνουν και "πειράζουν" τα μηχανήματα που είναι περιουσία του Ελληνικού λαού. Τα μηχανήματα είναι χρεωμένα ονομαστικά σε τεχνικούς της ΕΡΤ. Αν γίνει καμία ζημιά ποιoς θα πληρώσει; Εδώ θα μου πείτε καταστράφηκε η Ελλάδα και δεν πληρώνει κανείς. Ντροπή!!!
4. Όνειρο ήταν και πάει... Τι κρίμα... Το σήμα της ΝΕΤ χάθηκε και πάλι. Η Αστυνομία έκανε καλά τη δουλειά της! Έκοψε το σήμα που κάποιοι ελεύθεροι άνθρωποι κατάφεραν να εκπέμψουν από τον Υμηττό. ΣΗΜΑ-ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ! Δεν πειράζει. Ο αγώνας συνεχίζεται
5. Δεύτερο περιπολικό αυτή την ώρα στον Υμηττό. Γεμάτο αστυνομικούς με αλεξίσφαιρα γιλέκα. Το φοβούνται; Μήπως τους ...πυροβολήσουν; Οι λίγοι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ πολίτες ΠΟΥ έχουν απομείνει στον Υμηττό αυτή την ώρα έχουν καθίσει κάτω, έχουν βάλει ασπίδα τα σώματά τους και περιφρουρούν την περιουσία του Ελληνικού λαού!
6. Συλλήψεις στον Υμηττό! Τα ΜΑΤ που έφτασαν αμέσως μετά την Αστυνομία στον πομπό του Υμηττού συνέλαβαν δύο άτομα από τη Σπίθα. Τη Δέσποινα Παπαδάκη και τον Μανώλη Χατζηδημητρίου! Επειδή ήταν καθισμένοι κάτω και προστάτευαν ειρηνικά την περιουσία του Ελληνικού λαού! Για ό,τι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε.
Συνέλαβαν επίσης τον Γαβριήλ Πελεκίδη και ένα ακόμα άτομο
 Στο αυτόφωρο θα οδηγηθούν σήμερα το μεσημέρι, οι 9 συλληφθέντες που ηρωικά προάσπισαν την περιουσία του ελληνικού λαού χθες στον Υμηττό. 
Η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών του Μίκη Θεοδωράκη, καλεί άπαντες να παρευρεθούν στα δικαστήρια της Ευελπίδων (κτίριο 16) στις 11:30 π.μ. προκειμένου να συμπαρασταθούν στους συναγωνιστές τους.
Ιωάννης Παναγιώτου
Ακολουθεί βίντεο με οπτικοακουστικό υλικό: