Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Γ. Μιχελάκης: «Να δουλέψουμε με ρυθμούς Σαμαρά!»

Σύντομη ήταν η τοποθέτηση του νέου υπουργού Εσωτερικών Γ. Μιχελάκη που ξεκίνησε τονίζοντας ότι θα προσπαθήσει να  ανταποκριθεί στην εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Αναφερόμενος στην παρουσία του στο υπουργείο τόνισε  ότι έχει «συνείδηση των δυσκολιών, αλλά και των ευκαιριών που μπορούμε να χτίσουμε. Με λίγα μέσα και σε λίγο χρόνο οφείλουμε να κάνουμε πολλά.»
Ο κ. Μιχελάκης μίλησε με θερμά λόγια για τον προκάτοχο του Ευ. Στυλιανίδη λέγοντας ότι  «διαδέχομαι στο υπουργείο ένα διακεκριμένο και άξιο στέλεχος της Παράταξής μας» και τονίζοντας: « Ξέρω ότι, στον ένα χρόνο που πέρασε, αντιμετώπισε πολλές αντιξοότητες και τα κατάφερε. Ξέρω ότι έχει προετοιμάσει σημαντικές παρεμβάσεις, τις οποίες θα συνεχίσουμε και θα ολοκληρώσουμε
Ο κ. Μιχελάκης, επίσης, διαβεβαίωσε δημόσια « ότι η συνεργασία μου με τον Αναπληρωτή Υπουργό, τον κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο, θα είναι συνεχής, θα είναι διαρκής, θα είναι αγαστή.»
Τόνισε επίσης  ότι « δεν μπορούμε, δεν δικαιούμαστε παρά να έχουμε. – όπως επίμονα υποστήριζα – ρυθμούς Σαμαρά! Ό,τι είναι να γίνει αύριο, να προσπαθήσουμε να γίνεται σήμερα

aftodioikisi.gr