Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

“Κάποιος πρέπει επιτέλους να πυροβολήσει τη Χίλαρι στα… γεννητικά όργανα”!

Hillary-Clinton
Η Αμερική είναι, ως γνωστόν, η χώρα της ευκαιρίας. Εκεί όπου μπορεί να γίνουν τα πάντα. Και να ακουστούν τα πάντα. Όπως συνέβη με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Pete Santilli, ο οποίος πρότεινε στον άερα της εκπομπής του, να καταδικαστεί η Χίλαρι Κλίντον για τον ρόλο της ως Υπουργού Εξωτερικών, στις απώλειες της ζωής Αμερικανών στρατιωτών στα πολεμικά μέτωπα που άνοιξε τα τελευταία χρόνια η Ουάσινγκτον σε ολόκληρο τον πλανήτη.
“Η Χίλαρι Κλίντον πρέπει να καταδικαστεί. Να περάσει από δίκη, να καταδικαστεί και να την πυροβολήσει κάποιος στα… γεννητικά όργανα. Θα ήθελα να είμαι εγώ εκείνος που θα τραβήξει τη σκανδάλη και θα πυροβολήσει”, ήταν το απίστευτο σχόλιο του ραδιοφωνικού παραγωγού, προκαλώντας σάλο στις ΗΠΑ.
Ο Pete Santilli προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, και κατηγόρησε τη Χίλαρι Κλίντον, όχι μόνο για την τραγωδία της Βεγγάζης, τον Σεπτέμβριο του 2012, αλλά και για τον ρόλο της στο “δήθεν”, όπως το αποκάλυψε κυνήγι και την τελική δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν, που στοίχισε τη ζωή στους άνδρες της Ειδικής Ομάδας SEAL, “για τους κλείσουν το στόμα, και να μην μιλήσουν για την απάτη”, τόνισε.

ysterografa.gr