Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Πού θα κάνουν Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί


Λίγες ημέρες θα λείψουν οι πολιτικοί στις ιδιαίτερες πατρίδες τους για το Πάσχα, ώστε να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν ξανά ορεξάτοι για νέες πολιτικές κόντρες.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας βρίσκεται ήδη από τη Μεγάλη Τρίτη στα Ιωάννινα και θα παραμείνει στο σπίτι του στο χωριό Φραγκάδες Ζαγορίου, ενώ την Κυριακή αναμένεται να βρεθεί στο στρατιωτικό φυλάκιο Δρυμάδες Πωγωνίου.

Όπως κάθε χρόνο ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα την Πύλο στο νομό Μεσσηνίας, ενώ το Μεγάλο Σάββατο αναμένεται να επισκεφτεί το Ναύπλιο όπου είναι η ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του Γεωργίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας με όλη την οικογένειά του θα επισκεφτεί το Ρέθυμνο, όπου θα βρεθεί και στην παρουσίαση του νέου βιβλίου τοιυ Νίκου Κοτζιά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη όπου εκεί θα περάσει τις πασχαλινές του διακοπές.

Στην Κυψέλη θα παραμείνει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, ενώ επίσης στην Αθήνα θα παραμείνει ο νέος γγ του ΚΚΕ, κ. Κουτσούμπας όπως και η κα Αλέκα Παπαρήγα.

Για τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο οι πληροφορίες αναφέρουν πως την Κυριακή του Πάσχα θα βρεθεί στη Μάνη.

newsit.gr