Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Λευκή ισοπαλία ο Αστέρας Δερβενίου με το Σπαθοβούνι- Παράπονα στο Δερβένι για τη διαιτησία



Στα πλαίσια της προτελευταίας (29ης) αγωνιστικής  για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Κορινθίας, ο νταμπλούχος Α. Ο. Λουτρακίου πέρασε νικηφόρα και από το Χιλιομόδι επικρατόντας με 0 - 1 επί του Ατρομήτου , την στιγμή που , στο γήπεδο του Σολομού , η ομάδα της Κλένιας επικράτησε με 5 - 3 επί  του Πανσολυγειακού.
Στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" ,στο Δερβένι , ο Αστέρας παίζοντας με αρκετές ελείψεις έμεινε στη λευκή ισοπαλία απέναντι στην έκπληξη του φετεινού πρωταθλήματος ομάδα του Σπαθοβουνίου. Πάντως η ομάδα , του Αστέρα Δερβενίου, έχει αρκετά παράπονα, με την διαιτησία του Μπάρτζη.
Μετά τον αγώνα ο προπονητής του Αστέρα, Στέφανος Μεϊμάρογλου δήλωσε:
"Σήμερα, ο Αστέρας Δερβενίου, πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση, στον ενάμισι μήνα που είμαι στην τεχνική ηγεσία της ομάδος. Κόντρα σε έναν πανάξιο και ποιοτικό αντίπαλο, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Δερβενίου, είχαν καταπληκτική απόδοση, έβγαλαν απίστευτα τρεξίματα και είχαν μία μεστή αγωνστική παρουσία. Χρησιμοποίησα μη φοβούμενος, σε σχέση με την κρισιμότητα του αγώνος, νεαρά παιδιά, τα οποία με ικανοποίησαν απόλυτα με την απόδοση τους. Τούς συγχαίρω και τους εύχομαι ανάλογη συνέχεια. Αν και είχαμε μία προκλητική σε βάρος μας διαιτησία, δεν ασχολούμε με το κομμάτι αυτό, καθώς δεν είναι στίς αρμοδιότητες μου. Προχωράμε με απόλυτη επιτυχία στο πλάνο που έχουμε θέσει για την φετινή σαιζόν, και εκτιμώ ότι θα είμαστε με την λήξη του πρωταθλήματος μέσα στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα. Θέλω δημόσια να συγχαρώ τούς παίκτες μου για την σημερινή τους απόδοση."
 Μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο Πανκαμαριακός με σκορ 0 - 4 επί του Εθνικού Ξυλοκέριζας , ο οποίος για να ελπίζει στην απευθείας παραμονή στην κατηγορία, πλέον θα περιμένει αν η ομάδα του Α. Ο Λουτρακίου πάρει προαγωγή για τη  Γ' Εθνική, στους κατατακτήριους αγώνες με τις πρωταθλητριες τω ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, Ανατολικής Αττικής και Δωδεκαννήσου.Tα τέρματα της ομάδας του Καμαρίου σημείωσαν δύο ο Βλάσης Κλουτσινιώτης., στο 30’ και στο 70’, ο  Σιώζος στο 75' και ο Αλέξης Μπολοβίνος, στο 81'
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ: Σεραφείμ, Μάρκελλος Ι., Μούτσος (45’ Νικολάου), Μάρκελλος Β., Διπλός, Καράγιωργας, Μποντούρι, Κόλλιας (80’ Μαυροεϊδής), Μπράνκο, Νομικός, Παναγιωτόπουλος (65’ Τσαμαντάς)
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ: Σιετής, Δεσποτέλης, Ραχανιώτης, Μακρής, Σκούρας, Πέδρο, Τουμπανάκης (90’ Κουρούμαλης), Αθανασιάδης, Κλουτσινιώτης Β., Μπολοβίνος (85’ Κουμούσης), Σιώζος (80’ Καφαντάρης)
Δεν κατόρθωσε να νικήσει ο καταδικασμένος με υποβιβασμό Ηρακλής Λεχαίου την Θύελλα Πετρίου από την οποία έχασε εντος έδρας με σκορ 4 - 6.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στον αγώνα με γκολ από τ' αποδυτηρια αφου μόλις στο 1’ άνοιξαν το σκορ με τον Κοσμά, για να πετύχει το 0-2 ο Βασίλης Μπακασέτας, με τον Ηρακλή να μειώνει σε 1-2 λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, με τον Τσοχαντάρη. Με την έναρξη της επανάληψης, ο Καλύβας έφερε το ματς στα ίσια, για να δώσει νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Η Θύελλα κατάφερε γρήγορα να κάνει το 2-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοσμά, ενώ ο Μητράκος ανέβασε το σκορ στο 2-4. Ο Ηρακλής Λεχαίου όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, καθώς ο Ιορτάν πέτυχε το 3-4, για να φέρει και πάλι το ματς στα ίσια ο Καλύβας, κάνοντας το 4-4 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Οι παίκτες του Θοδωρή Λεκουσιώτη, ανέβασαν και πάλι στροφές και ο Βασίλης Μπακασέτας νίκησε τον Στρατόπουλο για το 4-5, ενώ το τελικό 4-6, διαμόρφωσε ο Κοσμάς, λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στον Σαρωνικό Γαλατακίου , που παρά την ήττα τους με το ευρύ 4 - 0, στη Νεμέα από τον Παννεμεατικό, παραμένουν στην κατηγορία μετά και την ήττα του Εθνικού Ξυλοκέριζας από τον Πανκαμαριακό.  Στο 11’ μετά από εκτέλεση κόρνερ και λάθος έξοδο του Καζή, ο Νίκος Σαϊσανάς από κοντά πέτυχε το 1-0, ενώ στο 35’  ο Μπασιώτης πέτυχε το 2 - 0.
Στο 59’ μετά από  συνδυασμό των Μπασιώτη, Παπουτσή και Ραπουσάι, ο τελευταίος με προβολή ανέβασε το σκορ στο 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Παλυβός.
Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπασιώτη με 2η κίτρινη στο 80’.

Στο Βέλο η Ελλάδα έμεινε στο 2 - 2 με τους Αγίους Θεοδώρους. Oι "Άγιοι" στο 31’ άνοιξαντο σκορ με τον Οικονόμου, μετά από πάσα του Αντωνίου , ενώ στο 37' η Ελλάδα ισοφάρισε με πλασέ του Σάνι μετά από λάθος των αμυντικών των φιλοξενούμενων. Στο 61' ο Οικονόμου μετά από ενέργεια του Πάτρα διπλασίασε τα τέρματα των Αγίων Θεοδώρων. Στο 78' η ομάδα του Βέλου είχε δοκάρι με τον Γεωργόπουλο , ενώ στο επόμενο λεπτό σε ανατροπή του Σάνι κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ρούπας ισοφαρίζοντας στο τελικό 2 - 2.
Τέλος ο Ολυμπιακός Λουτρακίου κέρδίσε στα "χαρτιά" τον αγώνα με την Προοδευτική Περιγιαλίου , η οποία έχει αποχωρήση του πρωταθλήματος.
 
 
29η αγωνιστική
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ  2 - 2
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ    5 - 3
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ   4 - 0
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ 0 - 4
ΑΣΤEΡAΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ 0 - 0
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ 4 - 6
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ - ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ   0 - 1
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΘΩΔΕΙΟ 3 - 0 α α.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
( Επί 29 αγώνων)
1  ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ                           69  73-22 
2  ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ                                63  63-32 
3  ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ                 58  49-26 
4  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 55  64-35 
5  ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ                  49  43-31 
6  ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ              47  54-30 
7  ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ                    47  44-32 
8  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ 43  60-40   
9  ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ                   41  57-58 
10 ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ                39  48-42 
11 ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ                 39  55-44 
12 ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ                     34  43-52 
13 ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ  28  30-61 
14 ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ      23  31-81 
15 ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ             18  33-74 
16 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓ.            0   0-87