Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ντέρμπι Ελλάδας Βέλου - Ατρομήτου Χιλιομοδίου - Εκστρατεία του Αστέρα Δερβενίου στο Πετρί

Με τους αγώνες της 21ης αγωνιστικής συνεχίζεται , αύριο Σάββατο, στις 3 το απόγευμα το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας Κορινθίας.   Ο πρωτοπόρος Α. Ο. Λουτρακίου υποδέχεται τον Ηρακλή Λεχαίου , στο " ΘΩΔΕΙΟ" στάδιο. Οι Λουτρακιώτες στην αναμέτρηση αυτή θα στερηθούν των υπηρεσιών του Κώστα Αποστολάκη καθώς θα απουσιάσει από τα δύο επόμενα παιγνίδια των "ορανιέ" μετά τα όσα επιβαρυντικά , έγραψε, εις βάρος του, στο Φ. Α ο διαιτητής Καρακάσης μετά τη λήξη του αγώνα με τον Εθνικό Ξυλοκέριζας, Ο Αποστλάκης δεν αποβλήθηκε, αλλα κινήθηκε προς τους οπαδούς της ομάδας της Ξυλοκέριζας, "εκτός ευατού" όταν οι τελευταίοι έβριζαν την μάνα του. Εκτός από τον Αποστολάκη , θα απουσιάσουν οι τραυματίες Σπέτσης και Τσουμάνης και ο στρατευμένος Αλ. Παινέσης. Με τους "ορανιέ" θα αγωνιστούν ο Αντωνίου που εξέτισε την ποινή του και ο νεαποκτηθείς Σωκράτης Πέτρου.
Ο "μεγάλος χαμένος" του περασμένου Σαββάτου, ΠΑΣ Κλένια, μάχεται εκτός έδρας με τον Σαρωνικό Γαλατακίου , και στόχος των παικτών του Γιώργου Οικονόμου είναι η νίκη στο δύσκολο αυτό παιγνίδι. Στην έδρα του , στο γήπεδο του Σολομού , ο εκπληκτικός Α.Ο. Σπαθοβουνίου υποδέχεται τον Εθνικό Ξυλοκέριζας, ενω στο ουδέτερο γήπεδο των Εξαμιλίων θα γίνει ο αγώνας του Πανσολυγειακού με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, καθώς η ομάδα του Σοφικού τελεί υπό τιμωρία μιάς αγωνιστικής, μετά τήν επίθεση παράγοντα της κατά του διαιτητή Ρούτσι, στον  αγώνα με το Σπαθοβούνι, λόγω της αποβολής του ποδοσφαιριστή Μουρατίδη.
Από την αγωνιστική δεν απουσιάζει το ντέρμπι, που θα γίνει στο Βέλο , όπου η τοπική Ελλάδα αναμετράται με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου. Η ομάδα του Χρήστου Αρδίζογλου θα αγωνιστεί χωρίς τον Κ. Αμπαδιωτάκη , που αποβλήθηκε στο Δερβένι και τιμωρήθηκε με 2αγωνιστικές ποινής, αλλά με τον Κοντογιάννη που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Με ήττα μία από τις δύο ομάδες , αυτή θα χάσει και τις λιγοστές ελπίδες που έχουν γιά άνοδο.
Με υπηρεσιακό τεχνικό,τον τερματοφύλακά του, Νίκο Κολιμάδη, ο Αστέρας Δερβενίου, ενισχημένος και με τον Βαέλ Ρούτσι. μεταβαίνει , στο Πέτρι της Νεμέας , στην κόντρα του με την τοπική Θύελλα και με στόχο ένα ακόμη "τρίποντο". Από την άλλη μεριά η ομάδα του Λεκουσιώτη, θα παραταχθεί έναντίον του Αστέρα, χωρίς τον τιμωρημένο Κοσμά, με αμφίβολους τον τραυματία Σχοινοχωρίτη και τον Καραμάνη , αλλα ενισχημένη με τους Μπέζα , Μάρκου και Γιαννούλη
Στο Ξυλόκαστρο ,ο Πανκαμαριακός, υποδέχεται τον Παννεμεατικό, με τον Δεσποτέλη να επιστρέφει μετά απο τραυματισμό στην αρχική 11άδα της ομάδας του Γιώργου Καρυώτη.
Τέλος τρίποντο στα "χαρτιά" , εκτός έδρας, κερδίζουν οι Αγιοι Θεοδωροι επι της Προοδευτικής Περιγιαλίου, η οποία δεν μετέχει του πρωταθλήματος

Η 21η αγωνιστική
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΟΦΙΚΟΥ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ - ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ 0-3 α.α.