Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Αποκαλύπτουμε τον νέο «Μπαλάφα»... Ιδού ο Deirme


«Ο κόσμος χωρίς μουσική θα ήταν σαν μια ασπρόμαυρη βουβή ταινία. Σε κάποιους μπορεί να αρέσει αυτός ο παλιός κινηματογράφος αλλά όχι να είναι έτσι και η ζωή σου»
«Δεν θα συγχωρούσα με τίποτα τον εαυτό μου αν κάποια στιγμή πάψει να κάνει ότι λαχταρά η ψυχή του»
«Να δραπετεύσουμε από έναν κόσμο σε έναν άλλον καλύτερο. Από μία άγονη γη σ' έναν ουρανό που έχει ο καθένας ονειρευτεί. Μιλάει για ανθρώπους που θέλησαν να αλλάξουν και τόλμησαν να βάλουν φτερά. Άνθρωποι που δεν φοβούνται την ιστορία του Ικάρου και έχουν τη δύναμη να πετάξουν ψηλά. Να ταξιδέψουν εκεί ακριβώς που αγαπάνε»
Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου
 
Σε μια περίοδο που στην Ελλάδα κυριαρχούν οι μουντές και οι άτονες αποχρώσεις ένα νέο παιδί υψώνει το ανάστημα κόντρα σε όσους θέλουν τις γενεές που έρχονται στο προσκήνιο βουβές και ανέκφραστες. Ο λόγος για τον Γιώργο Δεϊρμεντζόγλου, γνωστό και ως Deirme ο οποίος είναι ο τραγουδοποιός των 2 επιτυχιών που κάνουν θραύση στο διαδίκτυο, «Σε ουρανούς που αγαπάς» και «Μοναδική».
Ο ίδιος μιλά στο Πινάκιο για τη μουσική, τον έρωτα, για τις δισκογραφικές εταιρείες, ενώ την ίδια ώρα εμφανίζεται και αισιόδοξος για τις ημέρες που έρχονται καθώς πιστεύει πως έφτασε η ώρα της κάθαρσης στην Ελλάδα, γεγονός που ανοίγει το δρόμο για τους νέους και «αμόλυντους» νέους.
Κάνει λόγο για... Δραπέτευση, « από έναν κόσμο σε έναν άλλον καλύτερο. Από μία άγονη γη σ' έναν ουρανό που έχει ο καθένας ονειρευτεί. Μιλάει για ανθρώπους που θέλησαν να αλλάξουν και τόλμησαν να βάλουν φτερά». Ακούγοντας τον και παρατηρώντας τον θαρρείς πως ...
περισσότερα  στο pinakio.blogspot.gr