Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Ο Σαμαράς σε… προεκλογική εκστρατεία

Antonis-Samaras-ND
Το Συνέδριο που θα πραγματοποιήσει η Νέα Δημοκρατία τον Ιούνιο, Συνέδριο πολιτικού επαναπροσδιορισμού και αδιαμεσολάβητης ενίσχυσης της απευθείας επαφής με την κοινωνία, που πάντα φθείρεται όταν ένα κόμμα ασκεί την εξουσία, προσφέρει στον Αντώνη Σαμαρά μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πραγματοποιήσει μια… μίνι προεκλογική εκστρατεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες το επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου αλλά και της Συγγρού, υπό τους Κώστα Ζωντανό, Φίλιππο Ταυρή και Αλέκο Κόκκαλη, προετοιμάζει με μεθοδικότητα 12 περιοδείες του Αντώνη Σαμαρά σε αντίστοιχες Περιφέρειες της χώρας, πλην της Αττικής.
Εκεί, ο Πρωθυπουργός θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει απευθείας με τις τοπικές κοινωνίες, να ακούσει τα προβλήματα των πολιτών, να διαπιστώσει από πρώτο χέρι πως προχωρεί η πορεία επιστροφής της Ελλάδας στην ανάπτυξη, αφήνοντας πίσω την κρίση που ταλαιπώρησε τη χώρα τα τελευταία τρία χρόνια.
Παράλληλα, θέτοντας σε ενεργοποίηση τον κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας, ο Αντώνης Σαμαράς προσδοκά να θωρακίσει τις πολιτικές άμυνες της κυβέρνησης κυρίως απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, που στο Μέγαρο Μαξίμου εκτιμούν ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα εντείνει την πολεμική του.

ysterografa.gr