Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Επίθεση σε δημοσιογράφο στο «Γ.Καραϊσκάκης» – Καταδικάζει το γεγονός η ΠΑΕ Ολυμπιακός

koukoulo
Ανανδρη επίθεση δέχθηκε από 6-7 κουκουλοφόρους ο δημοσιογράφος του Gazzeta.gr, Δημήτρης Τομαράς στο «Γ. Καραϊσκάκης», μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-Αρης.
Ο δημοσιογράφος κατευθυνόταν στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου ώστε να καταγράψει την συνέντευξη Τύπου και δέχθηκε την βίαιη επίθεση από 6-7 κουκουλοφόρους.
Ο δημοσιογράφος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο με τραύματα στο σώμα και το κεφάλι του, έχοντας υποστεί παράλληλα σοκ από την επίθεση.
Σύμφωνα με όσα δημοσίευσε το gazzeta.gr οι κουκουλοφόροι είπαν στον Δημήτρη Τομαρά κατά την διάρκεια της επίθεσης “για να προσέχεις τι θα γράφεις για τον Ολυμπιακό”.
Με δήλωση, που μοιράστηκε στα ΜΜΕ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει την επίθεση, που δέχθηκε ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Τομαράς στο Καραϊσκάκη από κουκουλοφόρους
Επίσημη ανακοίνωση η ΠΑΕ δεν εξέδωσε, ωστόσο ο διευθυντής επικοινωνίας Κώστας Καραπαπάς μοίρασε στους δημοσιογράφους τη θέση της «ερυθρόλευκης» ομάδας, τονίζοντας πως αν όντως είναι αληθινό το γεγονός, τότε η ΠΑΕ το καταδικάζει.
“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφής βίας εναντίον οποιουδήποτε ανθρώπου και δημοσιογράφου. Θα κοιτάξουμε το θέμα αν ισχύει, αλλά εφόσον είναι αληθινό το περιστατικό το καταδικάζουμε.
Όσον αφορά στο δημοσίευμα του gazzetta.gr, το οποίο εμπλέκει έναν Θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Σάββα Θεοδωρίδη και εμένα προσωπικά έχει να κάνει καθαρά με την πολιτική που ακολουθεί η συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Είναι απαράδεκτο σαν δημοσίευμα να εμπλέκεται ο Σάββας Θεοδωρίδης ένας Θρύλου του ποδοσφαίρου”. ήταν η δήλωση που μετέφερε στους εκπροσώπους Τύπου, ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς.

Πηγή: sport.gr