Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Άτυχος ο Πανευρωστινιακός έχασε με 1-0 από τον Άρη Κορίνθου

Νίκη παραμονής για τον Άρη Κορίνθου
O Πανευρωστινιακός στάθηκε άτυχος , αν και ανώτερος , έχασε με 1-0 ,στο γήπεδο του Συνοικισμού από τον Άρη Κορίνθου. Τό μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε στο 3'  ο Μαλακός μετά από  κάθετη πάσα του Αράπογλου  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γεραρή .
Στο 25' η ομάδα της Ευρωστίνης, αστόχησε σε πέναλτι  με τον Κορδούλη να εκτελεί και τον Ντάση να μπλοκάρει και να κρατάει το μηδέν.
Στην επανάληψη υπέρτερος ο Πανευρωστινιακός έχασε  κλασικές ευκαιρίες για.την ισοφάριση από κάποιες καλές τελικές προσπάθειες των παικτών του, χωρίς αυτό όμως να γίνεται και πράξη.
 Η απάντηση βέβαια σε αυτές τις ευκαιρίες ήρθε από τους γηπεδούχους, με τον Λέκκα να χάνει μοναδική ευκαιρία να κλειδώσει το ματς στο 85', καθώς μετά από ασιστ του Αράπογλου, ο πρώτος βγήκε τετ α τετ με τον Γεραρή αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.
Μέχρι το τέλος το σκορ δεν άλλαξε και έτσι ο Άρης Κορίνθου πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη για την μάχη της παραμονής.
 ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Ντάσης, Βίρλας, Αντριάν, Γέρου Π., Αθανασίου, Δούκας, Κακνίδης, Αράπογλου, Νικολάου, Μαλακός, Τσομπας.
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ : Γεραρής, Ζίζηλας, Ψαράκος, Μελισσαρόπουλος (60' Καϊτσας), Ραζής, Δορλής (70' Γκολφινόπουλος), Κορδούλης, Νικολόπουλος, Τομόρι, Κατσούλης, Βλάχος