Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Μανώλης: Όταν κάναμε συσκέψεις, ο Καμμένος… έμπαινε σε Twitter, Facebook

Giannis-Manolis
Ο Γιάννης Μανώλης δίνει συνέχεια στην πολιτική κόντρα του με τον Πάνο Καμμένο, που ουσιαστικά προσέλαβε προσωπικά χαρακτηριστικά, από τη στιγμή που ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων του απέδωσε “έμμισθο ρόλο” στην επιχείρηση αποστασίας που κατήγγειλε.
Ο άλλοτε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εκ των πλέον αναγνωρίσιμων συνδικαλιστών της χώρας, παραχώρησε συνέντευξη στον “Τύπο της Κυριακής”, όπου πέταξε εκ νέου το γάντι στον Πάνο Καμμένο.
Ο Καμμένος ήταν εκείνος ο οποίος έδωσε το non-paper στον Κάρολο Παπούλια. Σύντομα θα κληθεί να αποδείξει ότι είμαι, όπως λέει, έμμισθος. Μόνο μην την κάνει… γυριστή, γιατί είναι βέβαιο ότι θα τιμωρηθεί. Έγινε λαγός και το έβαλε στα πόδια. Ήμουν και θα είμαι αντιμνημονιακός, αλλά ο αγώνας αυτός είναι πολύ σοβαρός για να γραφικοποιείται και να γελοιοποείται”, δηλώνει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ο Γιάννης Μανώλης.
Μεγαλύτερο ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζει η… αφήγηση του τι συνέβαινε στις συσκέψεις των κορυφαίων στελεχών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με παρόντα τον Πάνο Καμμένο: “Σε καμία σχεδόν σύσκεψη δεν υπήρχε αποτέλεσμα, γιατί σε όλες τις συνεδριάσεις των οργάνων ο πρόεδρος δεν συμμετείχε. Ήταν μεν παρών, αλλά συνεχώς πάνω από ένα κομπιούτερ, και συνομιλούσε στο Twitter και το Facebook. Αυτές γίνονταν απλώς για να βρισκόμαστε σε κουβέντα. Τίποτα και ποτέ δεν υλοποιήθηκε από αυτά που συμφωνούσαμε κάθε φορά”, υποστηρίζει ο Γιάννης Μανώλης στον “Τύπο της Κυριακής”.

ysterografa.gr