Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Καταπέλτης ο Βενιζέλος κατά Σημίτη-Παπανδρέου: "Εγώ δεν είχα πατέρα σύμβουλο των ανακτόρων και πρωθυπουργό"

Ικανοποίηση επικρατεί στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ από τις μέχρι τώρα μαζικές όπως τις χαρακτηρίζουν Νομαρχιακές Συνελεύσεις του κόμματος ενόψει του Συνεδρίου, ωστόσο στις Σέρρες την Κυριακή τα πράγματα δεν κύλησαν και τόσο ομαλά.
Σύμφωνα με τη τοπική ιστοσελίδα "Πρωταγωνιστής" ο Ευάγγελος Βενιζέλος με αφορμή την παρατήρηση παρευρισκόμενου συντρόφου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε πρωτοφανή προσωπική επίθεση εναντίον των πρώην προέδρων του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου, λέγοντας πως αυτός δεν είχε πατέρα σύμβουλο των ανακτόρων, ούτε είχε πατέρα και παππού πρωθυπουργό".

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί "μιας και σε κάποιο σημείο της δευτερολογίας του όντας φανερά εκνευρισμένος επιτέθηκε με σφοδρότητα και σε προσωπικό επίπεδο στον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Σερρών Μάρκο Μπόλαρη", καθώς χαρακτήρισε "λανθασμένη την απόφαση του βουλευτή να κινηθεί αυτόνομα και όπως τόνισε δεν σεβάστηκε την απόφαση της πλειοψηφίας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ".
Ακόμα όμως πιο σκληρός ήταν όταν σχολίασε την τελευταία ανάρτηση του κ. Μπόλαρη στο λογαριασμό του στο facebook όπου χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ όμηρο του κ. Βενιζέλου, ο οποίος με τη σειρά του είναι όμηρος της Δεξιάς και του κεφαλαίου εξαιτίας της συμμετοχής του στην απόκρυψη της λίστας Λαγκάρντ, με τον κ. Βενιζέλο να χαρακτηρίζει "αστεία τα όσα γράφει ο κ. Μπόλαρης".

newsit.gr