Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΥΠΕΣ: Ανακοίνωση - Πρόσκληση για μετάταξη 14 υπαλλήλων ΥΕ


Το υπουργείο Εσωτερικών προτίθεται να καλύψει κενές οργανικές θέσεις με μετάταξη προσωπικού από Υπουργεία, Ν.Π.Δ.Δ, Περιφέρειες ή άλλες δημόσιες υπηρεσίες. Οι μετατάξεις θα γίνουν σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 71, 73 και 74 του ν.3528/2007 «Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ» ( ΦΕΚ Α΄26/2007), όπως τροποποιήθηκαν με το άρθρο 19 του ν.3801/2009(Α΄163) ύστερα από γνώμη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Υπουργείου Εσωτερικών.
Οι θέσεις οι οποίες θα καλυφθούν με μετάταξη ανήκουν στους κατωτέρω κλάδους:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΛΑΔΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 2

ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 1

ΥΕ ΦΥΛΑΚΩΝ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΩΝ 11
Oι υποψήφιοι θα πρέπει, κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης υποψηφιότητας να κατέχουν τα τυπικά προσόντα του κλάδου/κατηγορίας, στον οποίο επιθυμούν να μεταταγούν, όπως αυτά ορίζονται με το Π.Δ. 50/2001 (Α΄39), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. Οι υπάλληλοι που ενδιαφέρονται, θα πρέπει να υποβάλλουν στη Διεύθυνση Διοίκησης- Τμήμα Προσωπικού του Υπουργείου Εσωτερικών: Σταδίου 27, 10183, Αθήνα από 17/12/2012 έως 18/01/2013 τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
  1. Αίτηση υποψηφιότητας.
  2. Βιογραφικό σημείωμα με υπεύθυνη δήλωση για την πιστότητα του περιεχομένου του.
  3. επικυρωμένο φωτοαντίγραφο δελτίου ταυτότητας.
  4. Πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών στο οποίο να φαίνεται α) η βαθμολογία των εκθέσεων αξιολόγησης των τελευταίων πέντε ετών, β) το σύνολο των αναρρωτικών αδειών της τελευταίας πενταετίας, γ) ότι δεν τους έχει επιβληθεί πειθαρχική ποινή και δεν εκκρεμεί πειθαρχική δίωξη σε βάρος τους και δ) ότι δεν έχουν οποιοδήποτε κώλυμα μετάταξης από γενική ή ειδική διάταξη.
Η αίτηση υποψηφιότητας κοινοποιείται ταυτόχρονα και στην Υπηρεσία Διοικητικού της Υπηρεσίας, στην οποία υπάγονται οι ενδιαφερόμενοι.
Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι μόνιμοι υπάλληλοι Υπουργείων ή Περιφερειών ή άλλων δημοσίων υπηρεσιών ή ΝΠΔΔ, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 71, παρ.1 του Κώδικα Κατάστασης Πολιτικών και Διοικητικών Υπαλλήλων ΝΠΔΔ που κυρώθηκε με το ν. 3528/2007 (Α΄26). Επισημαίνεται ότι στο πεδίο εφαρμογής της παραπάνω διάταξης δεν εμπίπτουν οι υπάλληλοι των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ Βαθμού , οι δικαστικοί υπάλληλοι, οι υπάλληλοι ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου Υπουργείων, Δημοσίων Υπηρεσιών ή ΝΠΔΔ και γενικώς οι υπάλληλοι που δεν υπάγονται στον Κώδικα Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων ΝΠΔΔ.
Επίσης επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 του ν.3801/2009 (Α΄163) δεν επιτρέπεται μετάταξη υπαλλήλου στις υπηρεσίες που αναφέρονται στην παρ.1 του παρόντος 1 του παρόντος άρθρου, όπως ισχύει, πριν παρέλθουν πέντε έτη από το διορισμό ή από προηγούμενη μετάταξη.
 
aytodioikisi.gr