Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ- ΕΥΡΩΣΤΙΝΗ: Ο Δ. Σκούρας επέμεινε και κέρδισε! Πήρε …ένα μάθημα ο Α. Κλαδούχος!

Η επιμονή του αρχηγού της αντιπολίτευσης κ. Δ. Σκούρα (και του συνδυασμού του) στο δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης έφερε αποτέλεσμα και ήταν ένα «μάθημα» για την δημοτική αρχή αλλά και για τον ίδιο τον δήμαρχο κ. Α. Κλαδούχο!
Εν συντομία περιγράφουμε τι συνέβη. Υπήρξε μία δημοπρασία για τις παιδικές χαρές του δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης. Η οικονομική προσφορά του μοναδικού (εργολάβου) που διεκδικούσε το έργο ήταν 283.000 ευρώ περίπου. Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης κ. Δ. Σκούρας και εν συνεχεία όλος ο συνδυασμός του επέμεναν λέγοντας ότι συμφωνούν με το έργο αλλά η τιμή είναι παραπάνω από υπερβολική, κάτι το οποίο η δημοτική αρχή του κ. Κλαδούχου μάλλον δεν θεώρησε σημαντικό!

Ο κ. Σκούρας όμως επέμενε και στη συνέχεια η επιτροπή διαγωνισμού, που αποτελείται από υπαλλήλους του δήμου, ανέφερε ότι πρέπει να γίνει διαπραγμάτευση της τιμής. Στη συνέχεια ο εργολάβος για να μη χάσει το έργο κάνει μία γενναία έκπτωση 27% επι της αρχικής τιμής. Έτσι λοιπόν αντί για 283.000 ευρώ που ακουγόταν στην αρχή το έργο θα κοστίσει περίπου 209.000 ευρώ!!! Περίπου 80.000 ευρώ πιο κάτω δηλαδή από την αρχική τιμή!!!

ΣΣ. Με λίγα λόγια η επιμονή του κ. Σκούρα νίκησε! Ο κ. Κλαδούχος και η δημοτική του ομάδα πήραν … ένα μάθημα από τον πρώην δήμαρχο Ξυλοκάστρου!
Κε δήμαρχε δεν είναι κακό να ακούτε καμία φορά και τον έμπειρο αυτοδιοικητικό και αρχηγό της αντιπολίτευσης κ. Σκούρα!

korinthiannews.gr