Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Πρωτάθλημα Παγκρατίου στον Ευρώτα

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος, που θα διεξαχθεί στην χώρα μας από τις 16 έως τις 18 Νοεμβρίου, στο Δήμο Ευρώτα. Στην κορυφαία διοργάνωση του Παγκρατίου που διεξάγεται κάθε 2 χρόνια, θα πάρουν μέρος συνολικά 600 αθλητές και αθλήτριες από 25 χώρες, ενώ μαζί με τους συνοδούς και τους παρατηρητές από πολύ περισσότερα κράτη, ο αριθμός θα είναι πολύ μεγαλύτερος.

Οι παράγοντες της Ομοσπονδίας με επικεφαλής τον πρόεδρο Ανδρέα Μαζαράκη, έχουν επιδοθεί εδώ και πολύ καιρό σε αγώνα δρόμου, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για μια πετυχημένη διοργάνωση. Κι επειδή η χώρα μας διέρχεται εποχές έντονης οικονομικής κρίσης και τα έξοδα δεν θα μπορούσαν να καλυφθούν εξ ολοκλήρου από αυτούς, είναι πολύ σημαντική η συμβολή του Δήμου Ευρώτα στην διοργάνωση που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Βλαχιώτη. Ο δήμαρχος Γιάννης Γρυπιώτης βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» και συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας Παγκρατίου αθλήματος, προκειμένου όλα να πάνε καλά.
Σημειώνεται ότι οι χώρες που δήλωσαν συμμετοχή είναι οι εξής: Αζερμπαϊτζάν, Αυστραλία, Αφγανιστάν, Βέλγιο, Εκουαδόρ, Ελλάδα, ΗΠΑ, Αγγλία, Ινδία, Ιράν, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Καζακστάν, Καμερούν, Κύπρος, Λετονία, Μάλτα, Νέα Ζηλανδία, Νεπάλ, Ολλανδία, Ουκρανία, Πακιστάν, Ρουμανία, Ρωσία.

aftodioikisi.gr