Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Ροζ σκάνδαλο με ψάλτη σε χωριό της Αχαΐας

Φέρεται να έβαζε στο "μάτι" τις καλλίγραμμες γυναίκες της ενορίας μέχρι που τα... μαντάτα, έφτασαν στα αφτιά του ιερέα.
Όπως διαβάζουμε στο Dete.gr συνέβη σε εκκλησία χωριού, της ορεινής Αχαΐας.

Ο ψάλτης είναι ένας νεαρός σε ηλικία, προσφάτως πτυχιούχος επιστήμονας και αρκετά γοητευτικός, σύμφωνα με όσα λένε όσοι γνωρίζουν το περιστατικό. Καθόταν πάντα σε αριστερό ψαλτήρι και εθεωρείτο ένας από τους νέους - πρότυπο για πολλούς από τους πιστούς που κάθε Κυριακή επισκέπτονταν τον ιερό ναό για να εκκλησιαστούν.
Δεν γνώριζαν όμως την παρασκηνιακή δράση του εν λόγω νεαρού...

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν πριν από περίπου δύο εβδομάδες,
ο νεαρός, εκμεταλλευόταν την καλή εικόνα που είχε δημιουργήσει, για να του ανοίγονται πιο εύκολα οι γυναίκες της ενορίας. Κυρίως βέβαια, οι πιο όμορφες...

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα, φέρεται να διατηρούσε κρυφή ερωτική σχέση με δύο παντρεμένες και μία ελεύθερη νεαρή, αλλά όταν η τελευταία τον ανακάλυψε άρχισε να διαδίδει γι' αυτόν τα πάντα.
Έτσι, η μία μάθαινε για την άλλη και... σιγά σιγά, έμαθε και ο ιερέας τι συνέβαινε και έγινε έξω φρενών...

Σύμφωνα με το Dete.gr ο κληρικός επέλεξε να ξεμπροστιάσει τον νεαρό, στο τέλος της θείας λειτουργίας την Κυριακή. Έβγαλε κήρυγμα κι άρχισε να αναφέρεται στην υποκρισία και στα ερωτικά σκάνδαλα που μαστίζουν την κοινωνία.
Στην αρχή δεν αναφέρθηκε ονομαστικά αλλά στο τέλος του κηρύγματός του γύρισε προς το μέρος του ψάλτη, του ζήτησε να κατέβει απ' το ψαλτήρι και τον προειδοποίησε λέγοντάς του χαρακτηριστικά πως ...αν δεν σταματήσει να κάνει τον γόη, θα τον διώξει με τις κλωτσιές απ' το χωριό!

newsit.gr