Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Αρκάδες ψάχνουν την τρίτη τους νίκη,κοντρα στον Πλατανιά

Με στόχο το 4 στα 4 η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου κοντράρεται με τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία, ενώ ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στα Πηγάδια από την Ξάνθη. Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς το άλλο ματς του Σαββάτου. Δείτε όλο το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τις τρεις νίκες στους τρεις αγώνες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα πάει στη Λιβαδειά ο Πανιώνιος. Στις τάξεις των “κυανέρυθρων” υπάρχει ενθουσιασμός και στόχος είναι το τρίποντο που αν επιτευχθεί θα σημάνει το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του συλλόγου.

Από την άλλη ο Λεβαδειακός ψάχνει το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα, καθώς έχει μόλις έναν βαθμό σε τρία ματς και νέα απώλεια θα πυκνώσει τα σύννεφα πάνω από το στρατόπεδο των Βοιωτών.

Παράλληλα με το ματς στη Λιβαδειά θα διεξαχθεί η αναμέτρηση στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα και τον Πλατανιά. Οι Αρκάδες ψάχνουν την τρίτη τους νίκη, ενώ οι Κρητικοί θέλουν να συνεχίσουν το θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα καθώς έχουν μαζέψει μέχρι τώρα 5 βαθμούς.

Στο ματς που κλείνει το πρόγραμμα του Σαββάτου η αήττητη Ξάνθη (1 νίκη, 2 ισοπαλίες) φιλοξενεί στα Πηγάδια τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να χτίσει ένα σερί νικών μετά την εντός έδρας νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:


Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου
Αστέρας Τρίπολης – Πλατανιάς 17:15 Νοvasports 2
Λεβαδειακός – Πανιώνιος 17:15 Novasports 1
Skoda Ξάνθη – ΠΑΟΚ 19:30 Novasports 2

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου

Βέροια – ΠΑΣ Γιάννινα 16:00 Novasports 1
Άρης – Κέρκυρα 18:15 Novasports 3
ΟΦΗ – ΑΕΚ 18:15 Novasports 1
Ολυμπιακός – Πανθρακικός 20:30 Novasports 1

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 20:30 Novasports 2