Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Ο Κ. Κόλλιας παραμένει αγαπητός στους Κορίνθιους

Ο κ. Κόλλιας εξακολουθεί και δίνει την μάχη του για τη ΝΔ, όπως έκανε τόσα χρόνια. Αυτή την περίοδο επισκέπτεται όλη την Κορινθία. Ο κ. Κόλλιας είναι ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στους Κορίνθιους.
Πολλοί μάλιστα στεναχωρήθηκαν που δεν εξελέγη βουλευτής στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Ο κ. Κόλλιας ήταν κοντά στους Κορίνθιους και βοηθούσε όπου μπορούσε. Το λάθος ήταν να ψηφίσει το μνημόνιο 2. Αυτό του προκάλεσε ζημιά. Θα γράψουμε κάτι το οποίο ακούσαμε και μας προκάλεσε εντύπωση. Αρκετοί μας ανέφεραν: «Θα πάμε στην κάλπη και θα ψηφίσουμε ΝΔ μήπως και επανεκλεγεί βουλευτής ο Κ. Κόλλιας…».
Δεν έχουμε μάθει στην korinthiannews.gr να χαϊδεύουμε τα αυτιά κανενός και ειδικά των πολιτικών προσώπων. Αλλά όταν δεχόμαστε θετικά μηνύματα τα γράφουμε. Ο κ. Κόλλιας έδωσε έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής. Έγιναν πολλά στις προηγούμενες εκλογές με αποτέλεσμα ο κ. Κόλλιας να μείνει εκτός βουλής! Ο ίδιος κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν μιλάει! Οι πολίτες όμως γνωρίζουν τον κ. Κόλλια και ως άνθρωπο και ως πολιτικό πρόσωπο.
Και το ότι άνοιξε το στρατόπεδο της Κορίνθου, ένα πρόσωπο που το ΠΑΛΕΨΕ πολύ και το πήρε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ είναι ο κ. Κόλλιας, κάτι το οποίο αναγνωρίζουν όλοι! Είναι ένα απλό παράδειγμα το τελευταίο…


/korinthiannews.gr/