Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΤΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ

Γράφει ο Μενέλαος Αυτόλυκος

Βρήκα στο youtube το παρακάτω βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου. Έχει παρουσιαστεί στα ΜΜΕ όλης της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Δεν έχει εμφανιστεί ακόμα όμως στα ελληνικά ΜΜΕ.

Ιρλανδός δημοσιογράφος, φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον εκπρόσωπο της Τρόικα που κάνει στην Ιρλανδία, ότι ακριβώς κάνει η Τρόικα στην Ελλάδα. Επιβάλλει στην Ιρλανδική κοινωνία υπέρμετρους και άδικους φόρους που γίνονται έσοδα ευρωπαϊκών τραπεζών. Κοιτάξτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.
Θυμίζω ότι το Ελληνικό Κράτος, μέχρι σήμερα έχει επιχορηγήσει  τις Ελληνικές Τράπεζες με 137 δις ευρώ και το περίφημο PSI, ομοίως έδωσε επιπλέον 57 δις ευρώ. Το μεγαλύτερο μέρος αυτών των χρημάτων αφαιρέθηκε από τα αποθεματικά των ελληνικών ασφαλιστικών ταμείων (ΙΚΑ, ΤΕΒΕ κ.λπ), των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (Πανεπιστήμια και ΤΕΙ), των ελληνικών νοσοκομείων, και φυσικά από μικροομολογιούχους της Ελλάδος και του εξωτερικού.

Για όσους ετοιμάζονται επίσης, να ψηφίσουν την ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ, ας τους θυμίσω ότι σύμφωνα με τον φορολογικό νόμο που εφαρμόζεται, και που υπέγραψε ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς ως προϋπόθεση για το δεύτερο μνημόνιο, η φορολογία των φυσικών προσώπων έχει αυξηθεί έως και 500% και έρχεται σειρά νέων φοροεισπρακτικών μέτρων όπως το ΕΤΑΚ 2010 και 2011, το νέο ΕΕΤΗΔΕ της ΔΕΗ, η νέα εισφορά αλληλεγγύης. Με λίγα λόγια, ένας μικρός φορολογούμενος, με εισόδημα μέχρι 15.000. θα κληθεί να πληρώσει έκτακτους και τακτικούς φόρους που φτάνουν τα 2500 ευρώ για το 2011.

Κοιτάξτε το βίντεο και κάντε την σύγκριση με τα δικά μας ΜΜΕ και δημοσιογράφους.

Την Κυριακή 17 Ιουνίου, όσοι ξαναψηφίσετε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, να θυμάστε : όταν δεν υπάρχει τιμωρία, ο ένοχος συνεχίζει να εγκληματεί.

Γρηγορείτε