Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ο Ατρόμητος δεν είχε σταματημό

Η 20ή αγωνιστική στον 7ο όμιλο περιέπλεξε ακόμη περισσότερο την κατάσταση αναφορικά με την 8η και 9η θέση τις οποίες προσπαθούν να αποφύγουν διότι οδηγούν στον υποβιβασμό στα τοπικά πρωταθλήματα 6 ομάδες.
Για να το αντιληφθεί κανείς, άλλωστε, δεν χρειάζεται τίποτε περισσότερο από μία ματιά στη βαθμολογία, όπου φαίνεται ξεκάθαρα ο συνωστισμός που έχει δημιουργηθεί.
Η διαφορά του 4ου Παναργειακού από τον 9ο Ατρόμητο Χιλομοδίου θα είναι μόλις δύο πόντοι.
Τώρα στο Χιλιομόδι ο Ατρόμητος πραγματοποιώντας ένα εκπληκτικό 15λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο,  κατάφερε να πάρει εμφατική νίκη με 3 -0 επί της Δάφνης Ερυθρών που μέχρι το 71' κρατούσε το μηδέν στα μετόπισθεν.
Ο Ατρόμητος δεν κατάφερνε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν όμως τον βρήκε, δεν είχε σταματημό... Ο Ξύδης έλυσε τον Γόρδιο δεσμό στο 71' για να ακολουθήσουν δύο τέρματα του Κουσκουνά στο 84' και στο 87'.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ (Παντελής Κουρουπής): Σκούπας, Ιατρόπουλος, Μπαλής, Πανακούλιας, Βλάσσης, Κριαράς (59' Μαστρογιαννόπουλος), Ξύδης, Παπαϊωάννου, Κουσκουνάς, Τσουμάνης, Μυργιώτης (62' Κορδαλής)
ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ (Μελέτης Σοφός): Λαϊνιώτης, Δερβίσης (72' Σιδέρης), Γκούρλας, Μάγκας, Τσέλος, Λιώρης, Μακρής, Κουτσοδήμος, Ανέστης, Τσαλμάς, Κώνστας

Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Στο μεταξύ η διοίκηση του ΠΑΣ Κόρινθος και μετά από αρκετή σκέψη ανακοινώνει ότι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου στις 22/4 θα διεξαχθεί κανονικά με την συμμετοχή όλων των φιλάθλων. Ο πρόεδρος Πάνος Μπεθάνης επιθυμεί να διευκρινίσει ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα τηρηθεί ο κανόνας "μηδενικής ανοχής" σε θέματα συμπεριφοράς φιλάθλων και αθλητών. Το εισιτήριο για το συγκεκριμένο παιχνίδι ορίστηκε στα 10 ευρώ, 5 ευρώ για τα μέλη και δωρεάν για γυναίκες και παιδιά.
Επισης για δύο ακόμη χρόνια θα κάθεται στον πάγκο της Κορίνθου ο 35χρονος τεχνικός Γιάννης Καντάς, ο οποίος  επισήμανε πως "Από την πρώτη μέρα που μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή κ. Λιβανό, αλλά και στη συνέχεια με τον πρόεδρο κ. Μπεθάνη, υπήρχε συγκεκριμένο όραμα, πλάνο και στόχους που θα βαδίζαμε. Η διαφορά είναι ότι χρόνο με τον χρόνο, βάζουμε συγκεκριμένους στόχους. Θέσαμε τους στόχους αλλά και τον τρόπο υλοποίησης τους. Στόχοι που σε βάθος χρόνου, όλοι στην Κόρινθο θα χαίρονται γι’ αυτό το δημιούργημα και να είναι περήφανοι για την ομάδα της πόλης τους. Ομως θα πρέπει να υπάρξει υπομονή από την πλευρά του κόσμου και επιμονή από εμάς. Δεν μπορεί ένας 18χρονος να γίνει σε ένα χρόνο 30χρονος. Χρειάζονται σωστά βήματα, δουλειά και με τη σωστή οργάνωση όλα μπορούν να γίνουν»,.