Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Γιάννης Μιχελάκης: Οι ανακρίβειες και το θράσος δεν έχουν όρια!

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο κ. Βενιζέλος,  που - μαζί με τον κ. Παπανδρέου - εξαπατούσε το λαό ότι “λεφτά υπάρχουν”, βασικός συντάκτης του μνημονίου, εμπνευστής του χαρατσιού της ΔΕΗ, αυτός που ως υπουργός Οικονομικών ισχυριζόταν, πέρυσι, πως έβαλε πάτο στο βαρέλι του χρέους και δεν πέτυχε κανέναν από τους οικονομικούς στόχους, που στήριξε ακόμη και την τυχοδιωκτική εξαγγελία του δημοψηφίσματος, προκαλεί τους Έλληνες, εμφανιζόμενος ως “σωτήρας”.
Αυτός που πρωταγωνίστησε στο να γονατίσει η χώρα και οδήγησε τους Έλληνες στην απελπισία, αφού έχασε κάθε αίσθηση ευθύνης για όσα  διέπραξε, μιλά, τώρα, για αυτοδύναμη Ελλάδα. 
Οι ανακρίβειες και το θράσος δεν έχουν όρια!».
ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗ ΝΔ.
Στη Νέα Δημοκρατία προσχώρησε σήμερα ο καθηγητής και επιχειρηματίας κ. Αρμόδιος Στεργίου, υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης με το ΛΑ.Ο.Σ. και επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης.
Με επιστολή του στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Αρμόδιος Στεργίου επισημαίνει ότι συστρατεύεται με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, για μια αυτοδύναμη, ισχυρή κυβέρνηση, για το εθνικό συμφέρον.