Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Εκμίσθωσης Δημοτικού Ακινήτου στα Σαρανταπηχιώτικα

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
Διακηρύσσει ότι:
Εκτίθεται σε φανερή, προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία την Παρασκευή 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 στο Δημοτικό Κατάστημα Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης (Λυκούργου Φραντζή 2 – 204 00 Ξυλόκαστρο) και ώρα 09:00 - 10:00 (λήξη παραλαβής προσφορών) ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής του Δήμου, η εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου, που βρίσκεται εντός δημοτικού αλσυλλίου, στον οικισμό Σαρανταπηχιωτίκων της Τ.Κ. Σαρανταπήχου.
Αντικείμενο της δημοπρασίας αποτελούν τα 49,89 τ.μ. του κτίσματος και επιπλέον τόσα τ.μ. όσα αντιστοιχούν σε ακτίνα έξι μέτρων περιμετρικά του κτίσματος και βρίσκονται εντός του χώρου ιδιοκτησίας του Δήμου.
Το αλσύλλιο συνορεύει βόρεια με αιγιαλό, νότια και δυτικά με ΠΕΟ Κορίνθου-Πατρών και ανατολικά με ιδιοκτησία Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου.
Η μίσθωση εξαιρείται των εμπορικών μισθώσεων.
Σε περίπτωση που η δημοπρασία δεν  πραγματοποιηθεί την ανωτέρω ημερομηνία θα γίνει στις 25-4-2012, την ίδια ώρα και με τους ίδιους όρους. Το μίσθιο θα λειτουργεί ως αναψυκτήριο, σνακ μπαρ ή παρεμφερές κατάστημα.
Το μίσθωμα ορίζεται ετήσιο.
Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς: τρεις χιλιάδες ευρώ (3.000 €).
Ο ενδιαφερόμενος οφείλει να καταθέσει στην επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας εγγυητική επιστολή από αναγνωρισμένη τράπεζα ή γραμμάτιο σύστασης παρακαταθήκης ποσού ίσου με το 1/10 του ελάχιστου ορίου πρώτης προσφοράς (300 €) και τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στη διακήρυξη.
Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε επτά (7) έτη με δικαίωμα του μισθωτή να ζητήσει τριετή παράταση κατά τα αναφερόμενα στο άρθρο 7 της διακήρυξης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τη διακήρυξη από το Δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (πληροφορίες Σ. Παπαδημητρίου τηλ. 2743 360244). Η διακήρυξη επίσης διατίθεται στην ιστοσελίδα του Δήμου www.xylokastro.gov.gr. Tα έξοδα δημοσίευσης θα βαρύνουν τον μισθωτή.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΛΑΔΟΥΧΟΣ