Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Πέθανε στα 29 της, το μοντέλο και ηθοποιός Γιάννα Χατζημιχάλη

 Έφυγε νωρίς από τη ζωή το μοντέλο και ηθοποιός Γιάννα Χατζημιχάλη, νικημένη από την επάρατη νόσο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της και τους φίλους της. Η είδηση του θανάτου της 29χρονης Γιάννας Χατζημιχάλη σόκαρε τον χώρο της ελληνικής showbiz. Το νεαρό μοντέλο έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο, κάτι που γνώριζαν τα πολύ κοντινά της άτομα.
Μετά από δύο χρόνια πάλευε με την επάρατη νόσο όμως, και συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης (10/04) η Γιάννα άφησε την τελευταία της πνοή.
Η άτυχη κοπέλα ξεκίνησε ως μοντέλο από το Ciao ANT1 και όπως είχε αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της είχε δουλέψει με την Ρούλα Κορομηλά στον Alpha, στο "10-2" στη ΝΕΤ, στη σειρά "Ελλάς το Μεγαλείο σου", στην "Νταντά" και στον “Όμορφο κόσμο το πρωί”. Μάλιστα είχε κερδίσει τον τίτλο της Αναπληρωματικής Playmate το 2005.
Εκτός από τον χώρο του μόντελινγκ, η Γιάννα είχε ένα μεγαλύτερο πάθος, την υποκριτική και το θέατρο. Μέσα στο 2011 μάλιστα κατάφερε να κερδίσει έναν ξεχωριστό ρόλο στη θεατρική σκηνή, στην παράσταση "Η φάκα" που είχε προγραμματιστεί να ανέβει στο θέατρο “Αθηνά”. Εκεί η Γιάννα  ανέδειξε το ταλέντο της  με τον πρωταγωνιστικό ρόλο "Σάρα Τζέσικα".
Η κηδεία της θα γίνει αύριο Μ. Τετάρτη από τον Ι.Ν. Αγίας Αικατερίνης στα Κάτω Πετράλωνα στο Γ’ Νεκροταφείο, στις 14:30.

cosmo.gr