Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Πανευρωστινιακός – Πανκαμαριακός στο ντέρμπι της Δυτ. Κορινθίας

Αυλαία της 12ης αγωνιστικής αύριο Σάββατο στις 3 το απόγευμα στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας, με 4 αγώνες ( τρεις στον Β1 όμιλο και ένα στο Β2 όμιλο).
Στον Β2 όμιλο δεσπόζει στο Δερβένι , το ντέρμπι της Δυτικής Κορινθίας , ανάμεσα στον Πανευρωστινιακό και στον Πανκαμαριακό.
Στον Β1 όμιλο η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων αντιμετωπίζει τον Κύψελο ,  στο Συνοικισμό ο Άρης Κορίνθου μάχεται με την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου, ενώ στο Αγγελόκαστρο ο Αετός  αγωνίζεται με τον Α. Ο. Μαψού.
Η 12η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή όπου στο Β2 όμιλο ο πρωτοπόρος Αετός Κρυονερίου αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Κιάτου , ενώ στη Λυκοποριά η τοπική ομάδα μάχεται  με την Θύελλα Κάτω Διμηνιού . Στο Σολομό ,το Σπαθοβούνι αγωνίζεται με τον ουραγό Παμφενεατικό , ενώ στην Αρχαία Κόρινθος ο τοπικός Άρης φιλοξενεί τον Απέσσα Χαλκίου. Στον Άσσο ο τοπικός Ολυμπιακός αγωνίζεται την Θύελλα Λεοντίου, ενώ στον Ασπρόκαμπο η τοπική ομάδα φιλοξενεί την Κόρινθο ΄06.
Στη Β1, την Κυριακή, η 12η αγωνιστική συνεχίζεται με τον πρωτοπόρο Εθνικό Ξυλοκέριζας να δοκιμάζεται , στα γειτονικά Εξαμίλια, από τους Γαλάζιους Νέους, ενώ στον Κουταλά, η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει στο ντέρμπι των ουραγών του ομίλου την ομάδα του Αγιάννη. Τέλος ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγώνες του ΑΣ Λουτράκι με την Δάφνη Εξαμιλλίων, στο ξερό του Λουτρακίου, καθώς και του Τενεάτη Αθικιών με την Περαχώρα , στο γήπεδο Γαλατακίου.

Η 12η αγωνιστική
Α1
10/12/11
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - Α.Ο. ΜΑΨΟΥ
ΑΡΗΣ ΚΟΡ. - ΠΡΟΟΔΟΣ AΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ - Π.Α.Σ. ΚΥΨΕΛΟΣ
11/12/11
 Π.Α.Ο. ΚΟΥΤΑΛΑΣ - Α.Π.Σ. ΑΓΙΑΝΝΗΣ
Α.Σ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚ.
ΤΕΝΕΑΤΗΣ - Α.Ο. ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
Β2
10/12/11
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
11/12/11
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝ.
Α.Ο. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ Κ.Δ.
Α.Ο. ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ ‘06
Α.Ο. ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ
ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΠΕΣΣΑΣ