Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ληστεία μετά φόνου χαράματα στο Λαλιώτη

Από το πρωί το χωρίο Λαλιώτη θυμίζει φρούριο από την αστυνομική δύναμη που υπάρχει εκεί και η μικρή κοινωνίαείναι σοκαρισμένη και τρομοκρατημένη .
Αιτία η ληστεία μετά φόνου που έγινε σήμερα στις 4 τα χαράματα όταν άγνωστοι δράστες μπήκαν σε σπίτι όπου διέμεναν δύο αδέρφια, ο 53χρονος Ιωάννης Κοσκολέτος και ο 48χρονος αδερφός του Κωνσταντίνος.
Εκεί οι δράστες ήθελαν χρήματα και ήταν αποφασισμένοι να τα πάρουν χωρίς κανένα δισταγμό. Ακόμα κι αν χρειαστεί να σκοτώσουν άνθρωπο!  Έτσι κι έγινε.  Πρώτα "επισκέφθηκαν" τον 53χρονο Ασκώντας σωματική βία, χτύπησαν και έδεσαν τον 53χρονο και στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, τον έπνιξαν με καλώδιο! Στη συνέχεια, αφού δε βρήκαν χρήματα στο σπίτι, οι ληστές ανέβηκαν στον πάνω όροφο όπου μένει ο 48χρονος αδερφός του. Άρχισαν να τον βασανίζουν, τραυματίζοντάς τον  ελαφρά, ζητώντας να τους αποκαλύψει πού κρύβει χρήματα. Ο άνδρας είχε πουλήσει πρόσφατα κάποια κτήματα και ίσως οι ληστές να γνώριζαν ότι είχε κρατήσει τα λεφτά στο σπίτι... Τελικά οι δράστες κατάφεραν να βρουν τα λεφτά και τον εγκατέλειψαν αβοήθητο,πλουσιότεροι κατά 30.000 ευρώ, και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, με αυτοκίνητο που αφαίρεσαν από το σπίτι των παθόντων.
Άμεσα στο σημείο κατέφθασαν αστυνομικοί, ενώ κλήθηκε και Ιατροδικαστής.
Τις Αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.