Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Άτρόμητος και στο Κρανίδι , έκοψε τη φόρα της Ερμιονίδας

Ματς… θρίλερ στο Κρανίδι με την Ένωση Ερμιονίδας να αναδεικνύεται ισόπαλη με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο οποίος αν και έπαιζε με 9 παίκτες , κατάφερε να της κόψει βαθμούς στην έδρα της, με αποτέλεσμα η Κόρινθος να της ξεφύγει στο +4.
Οι Χιλιομοδιώτες ήταν αυτοί που κατάφεραν να αιφνιδιάσουν μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Κουσκουνά να κερδίζει πέναλτι και να το εκτελεί εύστοχα για το 0-1 του Ατρόμητου. Η ομάδα του Κρανιδίου κατάφερε με τον Κοζοκάρου στο 39’ να ισοφαρίσει σε1-1.
Στο δεύτερο μέρος, αφού ο Παππάς έβαλε ξανά μπροστά 1-2 την ομάδα του Χιλιομοδίου στο 62’, ήρθε η αποβολή του Ξύδη στο 73’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για να κάνει πιο εύκολο το έργο του Ατρόμητου, ωστόσο η Ένωση Ερμιονίδας κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα ο Κούσης για να κάνει το 2-2. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα και ο Ατρόμητος  αφού στο 82’ αποβλήθηκε ο Τσαούσης με δεύτερη κίτρινη.
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Γκιόκας (31' λ.τρ Λάμπρου), Τζιέρης, Μπούρας, Τσολακούδης, Κάντιας, (46’ Κούσης), Δημητρουλόπουλος, Στάμος Κωνσταντινίδης (24’ Κοζοκάρου), Μενίκου , Δερμιτζάκης, Τζώρτζης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Πανούσης, Μαστρογιαννόπουλος (49’ Μπαλλής)Παπαϊωάννου , Τσαούσης , Βλάσσης, Παππάς, Πανακούλιας, Ξύδης, Μυριώτης (90’ Ιατρόπουλος) , Κουσκουνάς, , Τσουμάνης (57’ Κορδαλής)