Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Δύσκολη εκτός έδρας νίκη του Αστέρα Δερβενίου επί του Αετού Κρυονερίου

Δύσκολη εκτός έδρας (Ξυλόκαστρο) νίκη με σκορ 1 – 0 πέτυχε ο Αστέρας Δερβενίου επί του Αετού Κρυονερίου, συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία. Η νίκη αυτή, η 5η κατά σειρά, ήρθε δύσκολα μιας και ο Αετός, που κινδυνεύει σοβαρά με υποβιβασμό, παρουσιάστηκε ιδιαίτερα αγωνιστικός και διεκδίκησε τον αγώνα με πάθος. Όμως η αμυντική διάταξη του Αστέρα, για άλλη μια φορά, στάθηκε εξαιρετικά.
Από τις αρχές του α’ ημίχρονου ο Αετός ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχε για μεγάλο διάστημα την κατοχή της μπάλας. Στρίμωξε για τα καλά τον Αστέρα, ο οποίος δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή του, λόγω των πολλών λανθασμένων μεταβιβάσεων που έκαναν οι παίκτες του. Όμως η άμυνα του Αστέρα δεν πανικοβλήθηκε και δεν έδωσε ευκαιρίες στους επιθετικούς του Αετού, καθώς οι αμυντικοί του Αστέρα πρόλαβαν και κόντραραν τρία διαδοχικά σουτ (Δεδάκη , Κόλλια και Χρ. Αναγνωστόπουλου) που κατέληξαν άουτ.
Στο β’ ημίχρονο και ιδίως μετά το 55’ ο Αστέρας ανέβηκε αγωνιστικά και στο 68’ πέτυχε το νικητήριό του τέρμα, όταν ο Νιάνγκ πέρασε από αριστερά δύο αντιπάλους, σέντραρε συρτά και στην πορεία της μπάλας πετάχτηκε ο Πιλιαφάς που με προβολή σκόραρε. Στο 88’ αποβλήθηκε ο Β. Αναγνωστόπουλος του Αετού με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ζώης, Βορινιώτης, Ρούτσης, Δάνης, Μετεβελής, Λαφαζάνος, Πετρόπουλος, Νιάνγκ, Γερμάνοφ (90’ Πεθαίνος), Πιλιαφάς, Κουτρούλης (89’ Ψυχογυιός).