Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Θλίψη για τον θάνατο της Πόλυ Πάνου εκφράζει ο πολιτικός κόσμος

Θλίψη για τον θάνατο της Πόλυ Πάνου εκφράζει ο πολιτικός κόσμος
 Τη θλίψη του για τον θάνατο της Πόλυ Πάνου εξέφρασε σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος.

«Αγαπήθηκε όπως κάθε πηγαίος καλλιτέχνης που ξεκινά από τον λαό και επιστρέφει σε αυτόν ανόθευτος» ανέφερε σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο υπουργός Πολιτισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος.

«Η φωνή της Πόλυ Πάνου υπήρξε από τις πλέον χαρακτηριστικές, τις πιο εκφραστικές του λαϊκού μας τραγουδιού στις πιο γνήσιες στιγμές του» ανέφερε ο κ. Παναγιωτόπουλος όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο της λαϊκής τραγουδίστριας.

«Η ίδια αγαπήθηκε όπως κάθε πηγαίος καλλιτέχνης που ξεκινά από το λαό και επιστρέφει σ’ αυτόν ανόθευτος, με τα δώρα που του εμπιστεύθηκαν σημαντικοί δημιουργοί. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της» πρόσθεσε.


«Μία γνήσια, αυθεντικά λαϊκή φωνή, που αγαπήθηκε όσο λίγες από τον κόσμο, σίγησε σήμερα. Εκφράζουμε τη λύπη μας και απευθύνουμε τα  θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια της Πόλυς Πάνου» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.
«Σήμερα χάσαμε μια σπουδαία καλλιτέχνιδα και αγαπημένη λαϊκή ερμηνεύτρια, την Πόλυ Πάνου. Εξαίρετη ως άνθρωπος και μοναδική στο είδος της, υπήρξε για πολλά χρόνια  σύντροφος σε πολλές χαρές και λύπες της ζωής μας» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
«Η απώλειά της θα είναι δυσαναπλήρωτη στο χώρο του λαϊκού πενταγράμμου. Εκφράζω τα βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους δικούς της ανθρώπους» πρόσθεσε.
Τα θερμά συλλυπητήρια του ΚΚΕ στην οικογένεια και τους οικείους της Πόλυ Πάνου, εξέφρασε με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος.
«Θα μείνει αξέχαστη για την πραγματικά λαϊκή φωνή της, την απλότητα και το ήθος που τη διέκρινε. Ήταν πολύ μεγάλη η προσφορά της στο λαϊκό τραγούδι» τονίζει η ανακοίνωση.